Έγκυος στο πρώτο της παιδί η Katy Perry

Έγκυος στο πρώτο της παιδί η Katy Perry

Ευχάριστα τα νέα για την Katy Perry και τον αγαπημένο της Orlando

Αν ο αρραβώνας της Katy Perry με τον Orlando Bloom ανήμερα στη γιορτή των ερωτευμένων, σε ξάφνιασε, τι θα έλεγες για τον γάμο του ζευγαριού που θα γίνει πολύ πολύ σύντομα;

Σύμφωνα με το περιοδικό National Enquirer, η Katy Perry ετοιμάζεται και για γάμο express με τον γόη του Hollywood μιας και σύμφωνα με το δημοσίευμα περιμένει το πρώτο της παιδί.

Σύμφωνα με το περιοδικό, ο Ορλάντο μίλησε πρώτος για την δημιουργία οικογένειας ενώ και η Katy δεν έχει κρύψει πως θέλει σύντομα να αποκτήσει ένα μωρό μαζί του.

Πάντως, την εγκυμοσύνη της Perry δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε εκπρόσωπος της τραγουδίστριας, ούτε εκπρόσωπος του ηθοποιού ενώ το περιοδικό υποστηρίζει πως η Katy και ο Orlando ψάχνουν την τοποθεσία που θα λάβει μέρος η γαμήλια τελετή με επιλογές όπως η Καλιφόρνια, η Ιταλία, η Ιαπωνία, ακόμα και η Ανταρκτική.

Εν τω μεταξύ, η φημολογία εγκυμοσύνης, υποστηρίχθηκε και από fans της τραγουδίστριας που στις πρώτες auditions του American Idol στο οποίο είναι κριτής, η Perry φαίνεται να έχει πρησμένη κοιλιά.

Δες την φωτογραφία παρακάτω:

Πάντως αν θες να μάθεις πώς ακριβώς έγινε η πρόταση γάμου ανάμεσα στο δημοφιλές ζευγάρι, δεν το παρακάτω βίντεο: