Αυτή η δήλωση της Jordyn Woods ανατρέπει όλα τα δεδομένα στο σκάνδαλο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτή η δήλωση της Jordyn Woods ανατρέπει όλα τα δεδομένα στο σκάνδαλο

Ακούσαμε καλά;

Η Khloe Kardashian φαίνεται πως δεν ήταν απόλυτα ειλικρινής σε ό,τι είχε να κάνει με τον Tristan Thompson, τη Jordyn Woods και το σκάνδαλο γύρω από αυτούς. Η 34χρονη κρατούσε ένα μυστικό το οποίο δεν μας είχε αποκαλύψει ακόμη και αυτό έγινε γνωστό μέσα από τη συνέντευξη της Jordyn Woods στη Jada Pinkett Smith.

Σε περίπτωση που δεν την είδες ή δεν τη διάβασες, η Jordyn είπε πως ο Tristan ήταν αυτός που τη φίλησε, όμως δεν είναι αυτό το σημαντικό κομμάτι της υπόθεσης. Διάβασε προσεκτικά τα λόγια της Jordyn και θα καταλάβεις τι ακριβώς εννοούμε. «Όλοι χορεύαμε και πίναμε. Δεν σκέφτηκα ποτέ, πως δεν θα έπρεπε να είμαι εδώ. Και αυτό είναι το πρώτο λάθος που έκανα. Και πώς θα ένιωθα εγώ, εάν κάποιος κοντινός μου άνθρωπος πήγαινε στο σπίτι του πρώην μου, στο σπίτι του πατέρα του παιδιού μου; Δεν το σκέφτηκα αυτό. Και αυτό είναι το πρώτο μέρος του προβλήματος, έπρεπε να είχα γυρίσει σπίτι μου μετά το πάρτι.

Και εδώ κάνουμε μια παύση; Το παρατήρησες; Η Jordyn χρησιμοποίησε τη λέξη «πρώην» αναφερόμενη στον Tristan. Τελικά μήπως η Khloe και ο Tristan είχαν ήδη χωρίσει όταν η Jordyn πήγε σπίτι του κι εκείνος τη φίλησε; Ύποπτο δεν είναι αυτό κάπως;

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr