Μόνο η Χριστίνα Μπόμπα θα μπορούσε να πάει με αυτό το outfit στο γυμναστήριο

Μόνο η Χριστίνα Μπόμπα θα μπορούσε να πάει με αυτό το outfit στο γυμναστήριο

Τι φόρεσε για να επισκεφτεί το γυμναστήριο στο νησί του Survivor;

Η Χριστίνα Μπόμπα έχει αυτήν τη στιγμή ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα της ελληνικής showbiz. Φυσικά, αυτό είναι κάτι που οφείλει σε μεγάλο βαθμό στο καθημερινό πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί και στο γεγονός ότι μαζί με αυτό επιλέγει και μία υγιεινή διατροφή, που βοηθάει στο να εκτοξεύσει το αποτέλεσμα.

Την 1η Σεπτεμβρίου, η όμορφη Χριστίνα παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Σάκη Τανιμανίδη, και το ζευγάρι φαίνεται να είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ παρά την απόσταση που τους χωρίζει τα τελευταία τρία χρόνια, λόγω της παρουσίασης του Survivor που έχε αναλάβει ο σύζυγός της. Φυσικά, τόσο ο Σάκης όσο κι η Χριστίνα πηγαινοέρχονται συνέχεια μεταξύ Ελλάδας και Άγιου Δομίνικου και το υλικό που ανεβάζουν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς είναι απολαυστικό.

Σε πρόσφατο story που ανέβασε ο παρουσιαστής στο Instagram απαθανατίζει τη Χριστίνα να βλέπει τους χώρους ενός γυμναστηρίου, αλλά φορώντας εντυπωσιακό μακρύ φόρεμα, που μόνο για τη συγκεκριμένη περίσταση δεν ήταν. Ο Σάκης συνόδευσε το story με το σχόλιο:

«Η Χριστίνα τσεκάρει το νέο γυμναστήριο ντυμένη βασίλισσα της νύχτας». Eννοείται, πως έκανε χιούμορ.