Το «αίτημα» της Αθηνάς Οικονομάκου για να επιστρέψει στην τηλεόραση

Το «αίτημα» της Αθηνάς Οικονομάκου για να επιστρέψει στην τηλεόραση

Τι ζήτησε η ηθοποιός από το κανάλι;

Η Αθηνά Οικονομάκου τα τελευταία χρόνια περνάει μερικές από τις ωραιότερες στιγμές της ζωής της, έχοντας, από τη μία, τον γάμο της με τον αγαπημένο της, Φίλιππο Μιχόπουλο, και, από την άλλη, τη γέννηση του παιδιού τους στις 14 Μαρτίου του 2018.

Όταν αποφάσισε, όμως, να επιστρέψει στη δουλειά της και στο «Έλα στη θέση μου» ζήτησε κάτι πολύ συγκεκριμένο από τους ιθύνοντες του καναλιού σαν προϋπόθεση, κάτι που αποκάλυψε στη Μαρία Ανδρέου στην εφημερίδα Espresso.



«Τώρα καταλαβαίνω και τις αγωνίες της μητέρας μου, που μου έλεγε ‘μόνο αν γίνεις μάνα θα καταλάβεις’. Τώρα δικαιολογώ τα πάντα σ’ εκείνη, ακόμη και την αυστηρότητά της. Έχω διαβάσει ότι στα επτά πρώτα χρόνια της ζωής ενός ανθρώπου χτίζεται ο χαρακτήρας του και η προσωπικότητά του. Οι γονείς μας, η μάνα μας και ο πατέρας μας, είναι τα πρότυπά μας για όλη τη μετέπειτα ζωή μας. Το μωρό μου τώρα είναι επτά μηνών. Σε συζήτηση με τους ιθύνοντες του καναλιού, τους εξέθεσα τις απόψεις μου και τους ζήτησα πεντάωρα γυρίσματα μέσα στην εβδομάδα, γιατί έχω ένα πολύ μικρό παιδί που θέλει την παρουσία μου και την προστασία μου. Αυτή είναι η προτεραιότητά μου»