Υπάρχει κάτι που η πριγκίπισσα Ευγενία θα ήθελε να κάνει κάθε μέρα

Πατούλια Κατερίνα
Υπάρχει κάτι που η πριγκίπισσα Ευγενία θα ήθελε να κάνει κάθε μέρα

Και μόλις μας το αποκάλυψε στο Instagram

Θυμάσαι που το νυφικό της Kate Middleton αλλά και της Meghan Markle τέθηκαν σε έκθεση μετά τους δύο royal γάμους; Ε, δεν θα μπορούσε να ακολουθήσει την παράδοση και η πριγκίπισσα Ευγενία, η οποία ντύθηκε νύφη στις 12 Οκτωβρίου 2018 στο Windsor Castle.

Η Ευγενία λοιπόν, έδωσε και το νυφικό της και το φόρεμα από την γαμήλια δεξίωση και την δανεική της τιάρα για να εκτεθούν όλα αυτά μαζί με το κοστούμι του αγαπημένου της Jack Brooksbank.

Η πριγκίπισσα, έκανε μια βόλτα και στην έκθεση, για να δει από κοντά το νυφικό της και έκανε και μια μεγάλη εξομολόγηση στο Instagram για το ένα πράγμα που θα ήθελε να κάνει κάθε μέρα:

Το νυφικό της Ευγενίας, δια χειρός Peter Pilotto, το φόρεμα της δεξίωσης, δια χειρός Zac Posen αλλά και η δανεική από την βασίλισσα Ελισάβετ τιάρα, θα εκτίθενται από την 1η Μαρτίου έως τις 22 Απριλίου.

«Είμαι τόσο περήφανη και χαρούμενη που βλέπω ξανά τα φορέματά μου. Εύχομαι να μπορούσα να το φοράω κάθε μέρα. Μου φέρνουν στο μυαλό τόση χαρά από την πιο ξεχωριστή ημέρα της ζωής μου».



Δες όλες τις φωτογραφίες της έκθεσης στην παρακάτω gallery