8000 δολάρια για μια βραδιά με την σύζυγο του George Clooney

Πατούλια Κατερίνα
8000 δολάρια για μια βραδιά με την σύζυγο του George Clooney

Η κίνηση που έκανε ο μυστικός θαυμαστής της Amal προκάλεσε πανικό στον Clooney

 

Σε πανικό πρέπει να βρίσκεται ο George Clooney κι αυτό γιατί υπάρχουν κι άλλοι που διεκδικούν την σύζυγό του και μητέρα των δυο του παιδιών Amal Clooney.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφορούν, η γνωστή δικηγόρος δέχτηκε να λάβει μέρος σε έναν πλειστηριασμό του πανεπιστημίου Colymbia και του τμήματος Νομικής.

Η Amal διδάσκει στο Columbia από to 2015 και μοιράζεται το μάθημα ανθρωπίνων δικαιωμάτων με την καθηγήτρια Sarah Cleveland. Οι δύο γυναίκες εμφανίστηκαν στην ετήσια δημοπρασία του Ιδρύματος Δικαίου και Δημοσίου συμφέροντος» της σχολής και δέχτηκαν να πλειοδοτηθεί η συμμετοχή τους σε ένα δείπνο σε ένα γαλλικό εστιατόριο, το Jean-Georges, στη Νέα Υόρκη.

Και η αλήθεια είναι πως υπήρξε ένας κρυφός πρωτοετής θαυμαστής της Amal που διέθεσε 8,100 δολάρια για να δειπνήσει με την Amal και την έτερη καθηγήτρια.

Ο νικητής της περίτεχνης δημοπρασίας, θα απολαύσει το δείπνο με την Amal και μέχρι και έξι ακόμα φίλους του συμφοιτητές στη σχολή ενώ τα έσοδα θα δοθούν για την στήριξη της έρευνας των φοιτητών.



Τα στοιχεία του κουβαρντά φοιτητή παραμένουν άγνωστα!