Κι όμως! Αυτή η γυναίκα ξόδεψε 30 χιλιάδες δολάρια για να μοιάσει στη Meghan Markle

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Κι όμως! Αυτή η γυναίκα ξόδεψε 30 χιλιάδες δολάρια για να μοιάσει στη Meghan Markle

Και δεν σου κάνουμε πλάκα

Το ότι η Meghan Markle είναι ένα πολύ αγαπητό άτομο δεν είναι κάτι που ακούμε για πρώτη φορά. Το ότι κάποιος όμως (κάποια δηλαδή) θα ξόδευε άπειρα χρήματα για να της μοιάσει, ε δεν το λες και τελείως φυσιολογικό. Αυτό όμως αποφάσισε να κάνει μία δικηγόρος από το Texas, η οποία ξόδεψε 30 χιλιάδες δολάρια σε πλαστικές επεμβάσεις, προκειμένου να μοιάσει στη δούκισσα του Sussex.

Ο λόγος για την Xochytl Greer, η οποία αναφέρει πως πλέον η κόρη της τη μπερδεύει με τη Meghan Markle. Η 36χρονη δικηγόρος έκανε αρκετές πλαστικές επεμβάσεις ανάμεσα σε αυτές πλαστική στη μύτη της, λιποαναρρόφηση, αλλά και fillers στα χείλη της, προκειμένου να γίνουν λίγο πιο μεγάλα και σαρκώδη. Και όλα αυτά πριν από τρεις μήνες.

Όπως η ίδια ανέφερε από τότε που γέννησε τη μικρότερη κόρη της, άρχισε να νιώθει πολύ άσχημα με το σώμα της και έχοντας ως πρότυπο τη Meghan Markle αποφάσισε να της μοιάσει. Πλέον δηλώνει πως νιώθει πολύ καλύτερα και άνετα με τον εαυτό της, ενώ η σχεδόν δύο ετών κόρη της, φωνάζει «μαμά», κάθε φορά που βλέπει φωτογραφίες της συζύγου του Harry (το λες και λίγο creepy αυτό).

«Όταν κοιτάζω στον καθρέφτη, είμαι χαρούμενη ξανά. Εξακολουθώ να είμαι εγώ, αλλά μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Βρίσκομαι στο σημείο όπου νιώθω πως μπορώ να επανατοποθετήσω τον εαυτό μου ξανά πίσω στον κόσμο», δήλωσε η Xochytl και συνέχισε: «Είχα μεγάλα θέματα με την αυτοπεποίθησή μου, αλλά πλέον νιώθω πως μπορώ να φορέσω ένα όμορφο φόρεμα χωρίς να χρειάζεται να βάλω make up γιατί νιώθω υπέροχα».



Με πληροφορίες από NY Post/Daily Mail

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr