Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Οι φήμες για νέο έρωτα και ο ρόλος του Κωνσταντίνου Αργυρού

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Οι φήμες για νέο έρωτα και ο ρόλος του Κωνσταντίνου Αργυρού

Ποιος είναι το νέο της αμόρε;

Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου τη γνωρίσαμε μέσα από το Greece’s Next Top Model και όχι δεν την αποκαλούν άδικα μία από τις πιο όμορφες γυναίκες στην ελληνική showbiz. Φημολογούνταν εδώ και καιρό πως το όμορφο μοντέλο είναι σε σχέση με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, όμως αυτό μάλλον δεν ισχύει πλέον.

Νέες πληροφορίες αναφέρουν πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει χωρίσει με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, καθώς την καρδιά της έχει κλέψει το μπάσκετ. Και όχι δεν εννοούμε πως ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ, αλλά πως έχει έρθει πιο κοντά με έναν παίκτη της μπασκετικής ομάδας της ΑΕΚ.

Όπως αναφέρει το περιοδικό Ciao, ο Howard Sant-Roos και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχουν έρθει πιο κοντά το τελευταίο διάστημα, ενώ πρόσφατα εθεάθη και στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, όπου παρακολούθησε παιχνίδι της ΑΕΚ. Πολλοί είναι αυτοί που αναφέρουν μάλιστα πως περίμενε τον Sant Roos μετά το τέλος της αναμέτρησης, προκειμένου να φύγουν μαζί.

Κάπως περίπλοκη βρίσκουμε την κατάσταση και δεν ξέρουμε ακριβώς τι να πιστέψουμε, γιατί από τη μία διαβάζουμε αυτό και από την άλλη σε εξώφυλλο γνωστού περιοδικού απαθανατίζεται να έχει πάει στο κέντρο όπου τραγουδά ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Τι ισχύει τελικά για το όμορφο μοντέλο; Θα μάθουμε σύντομα.