Το ανατρεπτικό κούρεμα της Ξανθούλας από το GNTM μας εντυπωσίασε

Το ανατρεπτικό κούρεμα της Ξανθούλας από το GNTM μας εντυπωσίασε

Πιστεύουμε πως της πάει πολύ

Μπορεί το Greece’s Next Top Model να έχει τελειώσει εδώ και αρκετούς μήνες, όμως τα κορίτσια που συμμετείχαν σε αυτό, με κάποιον τρόπο μένουν ακόμη στις ζωές μας. Είτε μέσα από τα social media τους, είτε μέσα από διάφορες δουλειές που κάνουν κατά διαστήματα.

Μετά την απρόσμενη φωτογράφιση της Ειρήνης Στεργιανού, είδαμε το ανατρεπτικό κούρεμα της Ξανθούλας Τζερεφού και πραγματικά «μείναμε άφωνες». Το plus size μοντέλο του Greece's Next Top Model αποφάσισε να αλλάξει τα μαλλιά της σε ένα bob hair look και θα σου πούμε πως μας άρεσε πάρα πολύ.

Ήταν κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που την έχουμε συνηθίσει, και δεν θα σου το κρύψουμε, μας άρεσε πολύ. Απογοητευτήκαμε βέβαια λίγο, όταν στο Instagram account της είδαμε στη λεζάντα της φωτογραφίας, πως δεν το έκανε στην πραγματικότητα. Εάν πάντως σκέφτεται να το κάνει, εμείς είμαστε μαζί της.

«Expect the unexpected ?( ψυχραιμία δεν τα έκοψα)», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της και ομολογουμένως τα likes και τα σχόλια που συγκέντρωσε ήταν αρκετά.