Η πρωταγωνίστρια του GoT χώρισε κι έχουμε όλες τις αποδείξεις

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η πρωταγωνίστρια του GoT χώρισε κι έχουμε όλες τις αποδείξεις

Και κάπως στεναχωρηθήκαμε

Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμη στις αρχές Μαρτίου, όμως ο Απρίλιος πλησιάζει και αυτό σημαίνει πως ήρθε η ώρα να αφήσουμε πίσω μας το δράμα στις σχέσεις των Kardashian και να επικεντρωθούμε σε αυτό που έχει σημασία. Στο ότι έρχεται το Game of Thrones και εμείς απλά ανυπομονούμε.

Η προβολή της νέας σεζόν του GoT όμως, θα βρει την Emilia Clarke single, αφού όπως όλα δείχνουν το τελευταίο διάστημα έχει χωρίσει από τον σκηνοθέτη Charlie McDowel. Με τον Charlie άρχισε να βγαίνει το φθινόπωρο, όμως μάλλον η σχέση αυτή ανήκει πια στο παρελθόν, και ιδού οι αποδείξεις.

Τον Σεπτέμβρη του 2018 ο Charlie είχε δηλώσει στο Twitter πως είναι fan του GoT, με την Emilia να ανεβάζει ένα μήνα μετά την πρώτη τους φωτογραφία στο δικό της account. Την ίδια φωτογραφία πόσταρε και ο Charlie λίγες ώρες μετά την ηθοποιό, γράφοντάς της χρόνια πολλά για τα γενέθλιά της.

Μερικούς μήνες μετά, ο Charlie έπαψε να κάνει like στις φωτό της Emilia, με το τελευταίο του να είναι σε φωτό της που ανέβηκε στις 31 Ιανουαρίου. Έκτοτε έχει ανεβάσει 8 φωτογραφίες ακόμη και σε καμία δεν έχει κάνει like. Όπως καταλαβαίνεις το συμπέρασμα που βγαίνει από αυτό είναι κρυφός χωρισμός. Επιπλέον, εκείνος δεν την ακολουθεί πια στο Instagram.



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr