Εμφάνιση έκπληξη με άρωμα από αρχαία Ελλάδα για την Ζέτα Μακρυπούλια. Τι δηλώνει στο Queen.gr ο hair stylist Βασίλης Μπουλούμπασης

Εμφάνιση έκπληξη με άρωμα από αρχαία Ελλάδα για την Ζέτα Μακρυπούλια. Τι δηλώνει στο Queen.gr ο hair stylist Βασίλης Μπουλούμπασης

Η εμφάνιση της Ζέτας ως Ωραία Ελένη γοήτευσε δυο live πριν το τέλος του Dancing with a stars.

Το έκτακτο Dancing with a stars είχε ωραίες εμφανίσεις, όμορφες πιρουέτες αλλά και μια παρουσιάστρια που εντυπωσίασε για άλλη μια φορά με την ενδυματολογική της επιλογή αλλά και τον τρόπο που βάφτηκε και έκανε το μαλλί της.

Η στυλιστική της ομάδα είχε έμπνευση και όπως αποδείχθηκε ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Πιστοί στον εβδομαδιαίο πόστο τους, παρουσίασαν ένα ολοκληρωμένο look, που θύμιζε αρχαία Ελλάδα και ωραία Ελένη. Ο Βασίλης Μπουλούμπασης μίλησε στο Queen.gr και αυτή την φορά ήταν λακωνικός.

«Η αρχαία Ελλάδα αναβίωσε μέσα από μια κοπέλα σαν την Ζέτα. Προσπαθήσαμε να μην υπάρξει υπερβολή και πιστεύω ότι το πετύχαμε. Έκανα ένα μαλλί με μπούκλες πιασμένες με μια λευκή κορδέλα. Ένιωθε πολύ όμορφα η Ζέτα και ξεκινήσαμε να την ετοιμάζουμε δύο ώρες περίπου πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα. Η παρουσιάστρια φόρεσε λευκό, ασύμμετρο φόρεμα του Σπυρίδωνα Τσαγκαράκη, πέδιλα Casadei και τα πιο κατάλληλα κοσμήματα για το ύφος: συλλεκτικά κομμάτια από το μουσείο του Ηλία Λαλαούνη» μας είπε ο γνωστός hair stylist.