Η Meghan Markle είναι στο περιθώριο και έχουμε αποδείξεις

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Meghan Markle είναι στο περιθώριο και έχουμε αποδείξεις

Τις οποίες θα δεις και εσύ

Η Meghan Markle, ο πρίγκιπας Harry, η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William πριναπό δύο ημέρες παρευρέθηκαν όλοι μαζί στο πρώτο τους κοινό event για πρώτη φορά μέσα στο 2019. Η τελευταία τους φορά ήταν την ημέρα των Χριστουγέννων, όπου είχαμε και τα βίντεο με τη Meghan να πιάνει τρυφερά από την πλάτη την Kate Middleton.

Η Fab 4 εμφανίστηκε σύσσωμη στο event που παρατέθηκε στο παλάτι του Buckingham προς τιμήν του πρίγκιπα Κάρολου, κι εκεί είδαμε πως πράγματι η δούκισσα του Sussex βρίσκεται στο περιθώριο. Ένας ειδικός της γλώσσας του σώματος, ο Judi James εξήγησε τη στάση σώματος της Meghan Markle, αλλά και του Harry και τα vibes ήταν κάπως περίεργα.


https://www.instagram.com/p/BupZwwDhU0w

Ενώ τα Χριστούγεννα η συμπεριφορά τους ήταν πολύ διαφορετική, στην προχθεσινή εκδήλωση τόσο ο Harry, όσο και η Meghan Markle ήταν αρκετά αποστασιοποιημένοι, και περπατούσαν πολύ πιο πίσω από τους υπόλοιπους. Ο Harry έδειχνε κάπως ζοφερός και η Meghan Markle κάπως απομονωμένη. Βέβαια αυτό ίσως και να ήταν μία κοινή συνειδητή τους απόφαση για να δώσουν τα media περισσότερη σημασία στον πρίγκιπα Κάρολο.

Ωστόσο απ’ ότι φάνηκε δεν τα κατάφεραν ιδιαίτερα, αφού τα media και πάλι ασχολήθηκαν με τον Δούκα και τη Δούκισσα του Sussex.