Η πρώτη εμφάνιση της Irina Shayk μετά το σκάνδαλο Lady Gaga-Bradley Cooper

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η πρώτη εμφάνιση της Irina Shayk μετά το σκάνδαλο Lady Gaga-Bradley Cooper

Πάρε βαθιά ανάσα και δες το κορμί της

Τον προηγούμενο μήνα και μετά την απονομή των βραβείων Oscar η φημολογία για τον έρωτα της με τον Bradley Cooper εντάθηκε και τα σχόλια για την εμφάνιση τους εκείνη τη βραδιά κατέκλυσαν το διαδίκτυο. Και μπορεί να μην γνωρίζουμε πραγματικά πως αντέδρασε η Irina Shayk σε όλο αυτό, αν κρίνουμε όμως από τις φωτογραφίες στις οποίες απαθανατίστηκε, μάλλον δεν έδωσε και ιδιαίτερη σημασία.

Η μπόρα έχει πια κοπάσει και η 33χρονη Ρωσίδα καλλονή φόρεσε το μαγιό της και μας έφερε πιο κοντά το καλοκαίρι. Τι και αν βρισκόμαστε ακόμη στις αρχές Μαρτίου για την Irina το καλοκαίρι είναι ήδη εδώ και μπορείς να το δεις και μόνη σου κοιτάζοντας τις παρακάτω φωτογραφίες της. Ο φακός την απαθανάτισε με το μαύρο sexy μπικίνι της να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στο Miami αγνοώντας πλήρως τα δημοσιεύματα, και εμείς μείναμε να την κοιτάζουμε με κομμένη την ανάσα.

Ξέρουμε πως ταράζεσαι όταν ακούς για μαγιό και παραλίες από τόσο νωρίς, όμως οφείλαμε να σου δείξουμε αυτήν την εμφάνιση της Irina Shayk. Ό,τι και να σχολιάσουμε για το απίστευτα καλλίγραμμο σώμα της θα είναι λίγο, όμως δεν μπορούμε να το αφήσουμε έτσι.


https://www.instagram.com/p/BuvEbooDkf3

Αν λοιπόν η μέρα αυτή σε βρίσκει σε κάποιο ηλιόλουστο καφέ ή κάνεις τις προετοιμασίες σου για το τριήμερο, αξίζει να της ρίξεις μια ματιά. Αν είσαι στο γραφείο σου, θα προτείναμε να το αποφύγεις.



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr