#WomensDay Inspiration: Το post της Δούκισσας Νομικού που πρέπει να δεις

#WomensDay Inspiration: Το post της Δούκισσας Νομικού που πρέπει να δεις

Δες τι ανέβασε στο Instagram της

Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στις γυναίκες, και το λιγότερο που έχεις να κάνεις για τον εαυτό σου σήμερα είναι να τον φροντίσεις και να τον περιποιηθείς λίγο παραπάνω. Και αν σήμερα σου έλειπε λίγη έμπνευση και λίγη girl power η Δούκισσα Νομικού που πριν από έναν χρόνο έγινε μαμά για πρώτη φορά, φρόντισε γι’ αυτό.

Η όμορφη παρουσιάστρια ανέβασε στο account της στο Instagram τον πιο empowering και inspirational λόγο, θα μπορούσαμε να πούμε, που εκφώνησε η Glenn Close όταν παρέλαβε το βραβείο της στις Χρυσές Σφαίρες.

«Σκέφτομαι τη μητέρα μου, που αφιέρωσε ολοκληρωτικά τον εαυτό της στον πατέρα μου για όλη της τη ζωή. Και στα 80 της μου είπε, “Νιώθω ότι δεν έχω καταφέρει τίποτα” και είχε τόσο άδικο. Αυτό που έμαθα από αυτήν την εμπειρία, ξέρετε οι γυναίκες είμαστε προστάτιδες και φροντίζουμε τους άλλους, αυτό περιμένουν από μας. Έχουμε τα παιδιά μας, τους συζύγους μας, αν είμαστε αρκετά τυχερές, τους συντρόφους μας. Αλλά πρέπει να βρούμε την προσωπική μας ολοκλήρωση. Πρέπει να ακολουθήσουμε τα όνειρά μας. Πρέπει να πούμε ‘Μπορώ να τα καταφέρω και θα έπρεπε να μου επιτρέπεται να τα καταφέρω», είπε η ηθοποιός, με τη Δούκισσα Νομικού να συμπληρώνει στη λεζάντα της ανάρτησής της:

«Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας! Αφιερώνω σε όλες μας, τα εμπνευσμένα λόγια της ταλαντούχας Glenn Close, στις Χρυσές Σφαίρες. Προσυπογράφω κάθε λέξη! Να διεκδικούμε, να ζούμε τα όνειρά μας!».

Δες το βίντεο παρακάτω.