Η πρώτη εμφάνιση της σταρ στο Instagram μετά το σκάνδαλο απιστίας έκρυβε μια μεγάλη αλλαγή

Πατούλια Κατερίνα
Η πρώτη εμφάνιση της σταρ στο Instagram μετά το σκάνδαλο απιστίας έκρυβε μια μεγάλη αλλαγή

Έκανε την πρώτη δημοσίευση στο Instagram 

Έχουν περάσει περίπου δέκα μέρες από το σκάνδαλο απιστίας που ενέπλεξε την 21χρονη σταρ στον χωρισμό ενός πολύ διάσημου ζευγαριού και η διάσημη κοπέλα αποφάσισε να εμφανιστεί και πάλι στο Instagram.

Ο λόγος για την Jordyn Woods, την κολλητή της Kylie Jenner και τον πιο στενό άνθρωπο στην ζωή της που κατάφερε να χωρίσει την αδερφή της Kylie, Khloe Kardashian από τον πατέρα του παιδιού της Tristan Thοmpson μέσα σε ένα βράδυ.

Η Jordyn εμφανίστηκε στο Instagram εντελώς αλλαγμένη, με πολύ κοντά μαλλιά και έγραψε:

«Αν διαβάζεις τα λόγια αυτά, σημαίνει πως ο Θεός σου έδωσε ακόμα μια μέρα για να ξυπνήσεις και να είσαι ευγνώμων και να είσαι καλύτερα απ’ ότι ήσουν χτες».

Η Woods που ήταν αγαπημένο παιδί της οικογένειας Kardashian είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της στο Red Table Talk πριν μια βδομάδα πως οι διάσημες αδερφές της γύρισαν την πλάτη ενώ είχε διαψεύσει πως πήγε μαζί με τον Thompson υποστηρίζοντας πως αντάλλαξαν μόνο ένα φιλί.
Το τελευταίο ποστ της Woods στο Instagram ήταν πριν ένα μήνα περίπου, στις 17 Φεβρουαρίου, όταν η Jordyn δέχτηκε επίθεση σχολίων.

Μαζί με το νέο λουκ της, η Jordyn δημοσίευσε και μια φωτογραφία της ως παιδί μαζί με την μητέρα της, Elizabeth Woods την οποία αποκάλεσε ως την πιο ξεχωριστή γυναίκα στη ζωή της.