Ένα ακόμη πλήγμα ταράζει τη Meghan Markle λίγο πριν γεννήσει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ένα ακόμη πλήγμα ταράζει τη Meghan Markle λίγο πριν γεννήσει

Μα δεν θα ηρεμήσει ποτέ;

Μέχρι να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι η Meghan Markle, θα έχει περάσει από 40 κύματα –και όχι μόνο- αφού κάθε μέρα μαθαίνουμε και κάτι καινούργιο. Μετά τη σκευωρία που ξεσκεπάστηκε εναντίον της και τα προβλήματα με την οικογένειά της, ένα ακόμη πρόβλημα έρχεται να ταράξει τα νερά της ήρεμης κατά τα άλλα ζωής της.

Η Δούκισσα του Sussex που σε λίγο καιρό θα γίνει μαμά για πρώτη φορά φαίνεται πως χάνει έναν έναν τους συνεργάτες της, χωρίς ωστόσο να γίνονται γνωστοί οι λόγοι και οι αιτίες. Μετά την bodyguard της, η οποία έφυγε πριν από κάποιους μήνες και μία ακόμη βοηθό, και η Amy Pickerill, που είναι η προσωπική της γραμματέας αναμένεται να φύγει μόλις το ζευγάρι μετακομίσει στο Frogmore.

«Η Amy φεύγει», επιβεβαιώνει μία βασιλική πηγή και συνεχίζει: «Είναι πολύ λυπηρό για τους συνεργάτες της, καθώς ήταν από τα πιο δημοφιλή άτομα του προσωπικού της». Η κίνηση είναι ένα σοκ, καθώς η Amy επιλέχθηκε για να δουλέψει για την Meghan και τώρα παραιτείται από ιδιωτική γραμματέα της Δούκισσας μετά από 17 χρόνια με τη βασιλική οικογένεια.

Είναι γνωστό ότι η Amy θα εγκαταλείψει τελείως το βασιλικό νοικοκυριό και θα μετακομίσει στο εξωτερικό. Έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην είσοδο της Meghan στη βασιλική ζωή, διοργανώνοντας φιλανθρωπικά προγράμματα, όπως το βιβλίο μαγειρικής που κυκλοφόρησε η δούκισσα για να βοηθήσει τις οικογένειες που επλήγησαν από την καταστροφή του Πύργου του Grenfell.

Η αιτία που τα μέλη του προσωπικού της παραιτούνται το ένα μετά το άλλο δεν έχει γίνει σαφής, ούτε γνωστή, όμως είναι πολύ άσχημο να χάνεις κοντινά σου πρόσωπα μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο.



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr