Η Kelly Taylor αποχαιρέτισε τον Dylan με τον δικό της τρόπο, βάζοντας τέλος στις κακές γλώσσες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kelly Taylor αποχαιρέτισε τον Dylan με τον δικό της τρόπο, βάζοντας τέλος στις κακές γλώσσες

Η επίθεση που δέχθηκε η ηθοποιός

Πριν από περίπου μία εβδομάδα ο κόσμος του Hollywood και μαζί τα εφηβικά μας χρόνια έχασαν έναν πολύ σπουδαίο ηθοποιό. Ο Luke Perry άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλευόταν έπειτα από εγκεφαλικό που υπέστη πριν από δύο εβδομάδες. Και αφού όλοι οι συμπρωταγωνιστές του πένθησαν και έστειλαν το δικό τους μήνυμα συμπαράστασης στα social media, ο κόσμος στράφηκε στην Kelly Taylor (aka Jennie Garth) η οποία δεν ανέβασε τίποτα για τον θάνατο του καλού της φίλου.

Και αφού δέχτηκε μια μεγάλη επίθεση σχολίων που δεν πόσταρε τίποτα στα social media γι’ αυτό το θέμα, έπειτα από μερικές ημέρες «έλυσε τη σιωπή της» και πήρε θέση για το συμβάν, αποχαιρετώντας παράλληλα τον Luke Perry με τον δικό της τρόπο. Την ημέρα της γυναίκας η Jennie ανέβασε μια φωτογραφία με τις κόρες της, της οποίας η λεζάντα έγραφε: «Αυτές οι γυναίκες».

Και αφού τα σχόλια που δεν θρήνησε για τον Luke γέμισαν και αυτό της το post, η ηθοποιός αποφάσισε να μιλήσει. «Γεια σε όλους! Επέλεξα να ανεβάσω μια φωτογραφία με τα κορίτσια μου σήμερα, επειδή αυτές είναι η ζωή μου. Επειδή σήμερα είναι μία μέρα που γιορτάζουμε όλες οι γυναίκες. Μου πήρε καιρό να θέλω να γιορτάζω το ο,τιδήποτε. Το σκέφτηκα και ξέρω πως ο αγαπημένος μου φίλος έτσι θα ήθελε να γίνει. Τα παιδιά του ήταν η ζωή του. Και όποιος τον ξέρει, το γνωρίζει αυτό, και γνωρίζει επίσης πως δεν τον ενδιέφεραν καθόλου τα social media. Γι’ αυτό σας παρακαλώ μην κάνετε υποθέσεις και μην κρίνετε ή κάνετε αγενή σχόλια. Δεν είναι καθόλου cool.

Δική σας, με εκτίμηση Jennie». Και μάλλον αυτό ήταν αρκετό για να κάνει τις κακές γλώσσες να σωπάσουν.



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr