Η σχέση της JLo και του Alex Rodriguez έκρυβε ένα μεγάλο και απρόσμενο μυστικό

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η σχέση της JLo και του Alex Rodriguez έκρυβε ένα μεγάλο και απρόσμενο μυστικό

Που δεν θα το φανταστείς με τίποτα

Η προχθεσινή μέρα, 9 Μαρτίου 2019, έμελλε να είναι για την Jennifer Lopez η πιο ευτυχισμένη της ζωής της, αφού ο αγαπημένος της Alex Rodriguez της έκανε πρόταση γάμου, δίνοντας της ένα τεράστιο μονόπετρο. Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει στις αρχές του 2017 και δύο χρόνια αργότερα σφράγισε αυτόν τον έρωτα με έναν αρραβώνα –κι έναν γάμο ίσως-.

Υπάρχει όμως κάτι που δεν γνώριζες για τη σχέση τους, και σίγουρα δεν μπορείς να φανταστείς. Το μυστικό αυτό είναι πως η Λατίνα τραγουδίστρια και ο πρώην παίκτης των New York Yankee, γνωρίστηκαν για πρώτη φορά τον Μάιο του 2005, όταν εκείνη όντας παντρεμένη με τον Marc Anthony πήγαν να παρακολουθήσουν έναν αγώνα baseball στο στάδιο Shea, στο Queens της Νέας Υόρκης.

Για την ιστορία να σου θυμίσουμε πως η JLo με τον Marc παντρεύτηκαν το 2004, χώρισαν το 2011 και απέκτησαν μαζί δύο παιδιά, τα δίδυμα Max και Emme. Στο μεταξύ ο Alex ήταν παντρεμένος με τη Cynthia Scurtis από το 2002 έως το 2008 και έχουν αποκτήσει δύο κόρες τις Natasha και Ella. Αργότερα ο Alex αποκάλυψε πως είχε πάρει μια υπογεγραμμένη φωτογραφία της Jennifer στα τέλη του 90’ την οποία και κράτησε από τότε φυσικά.

Βασικά όπως μπορείς να διακρίνεις και μόνη σου, η σχέση τους ήταν γραφτό να πραγματοποιηθεί κάποια στιγμή, και αυτό ακριβώς συνέβη.



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr