Εσύ ξέρεις το πραγματικό όνομα της Lady Gaga; Δες το βίντεο προτού γίνει γνωστή

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Εσύ ξέρεις το πραγματικό όνομα της Lady Gaga; Δες το βίντεο προτού γίνει γνωστή

Plus: 15 πράγματα ακόμη που δεν ξέρεις για εκείνη

Το τελευταίο διάστημα το όνομα της Lady Gaga ακούστηκε ιδιαίτερα, ενώ δεν ήταν λίγα τα κείμενα που γράφτηκαν για εκείνη. Σε αυτό εκτός από την συμμετοχή της στο A Star is Born, συνέβαλλε και η εμφάνισή της στη σκηνή των Oscar με τον Bradley Cooper, η οποία έριξε λάδι στη φωτιά, όσον αφορά στις φήμες περί έρωτα μαζί του.

Ωστόσο επειδή η ίδια έχει γίνει viral τελευταία θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σου κάποια πράγματα που την αφορούν. Για παράδειγμα, εσύ γνωρίζεις ποιο είναι το πραγματικό της όνομα; Την έχεις δει ποτέ πώς ήταν προτού γίνει γνωστή; Εδώ θα σου λύσουμε ορισμένες απορίες. Το πραγματικό της όνομα αρχικά είναι Stefani Joanne Angelina Germanotta, είναι 32 ετών και έχει γεννηθεί στη Νέα Υόρκη.

Το προσωνύμιο «Lady Gaga» της το έβγαλε ο μουσικός παραγωγός Rob Fusari, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες ήταν η πρώτη της σχέση το 2006, και το έβγαλε από το τραγούδι των Queen «Radio Ga Ga». Ωστόσο η ίδια έχει δηλώσει πως προτιμάει να τη φωνάζουν Stefani. Όσον αφορά στα τραγούδια της, μάθαμε επίσης πως το «Telephone» που ερμήνευσε με τη Beyoncé είχε αρχικά γραφτεί για την Britney Spears.

Δες παρακάτω τη Lady Gaga να τραγουδάει με τη μπάντα της, λίγους μήνες προτού γίνει γνωστή, αλλά και 13 ακόμη πράγματα που δεν ήξερες για εκείνη.





Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr