Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της Jolie και η νέα έξοδος με τα παιδιά της

Πατούλια Κατερίνα
Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της Jolie και η νέα έξοδος με τα παιδιά της

Δεν φαντάζεσαι πόσο έχουν μεγαλώσει τα παιδιά των Pitt- Jolie

Το 2019 είναι εδώ και η Angelina Jolie έχει αποφασίσει να τα αλλάξει όλα. Για αρχή, η εμφάνισή της στην πρεμιέρα της ταινίας Dumbo στο Los Angeles, ήταν από τις καλύτερες που έχει κάνει η χολιγουντιανή σταρ, η οποία έδειχνε ανανεωμένη ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που υποστήριξαν πως η ηθοποιός έχει πάρει μερικά κιλά και δείχνει πολύ πολύ υγιής.

Από την άλλη, η 43χρονη ηθοποιός συνοδευόταν και πάλι από τα παιδιά της, τα οποία έχει αποφασίσει να εμφανίζει περισσότερο τελευταία.

Η 14χρονη Zahara έλαμπε ενώ η 12χρονη Shiloh μαζί με τα 12χρονα πια δίδυμα Vivienne Marcheline and Knox Léon δεν σταματούσαν να χαμογελούν.

Αυτή τη φορά, από το πλευρό της Angelina έλειπε ο 17χρονος Maddox και ο 15χρονος Pax που είχαν όμως συνοδεύσει τη μαμά τους στην προβολή της ταινίας The Boy Who Harnessed the Wind στη Νέα Υόρκη πριν δύο εβδομάδες.

Κι όχι μόνο! Η Jolie είχε εμφανιστεί και στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Serendipity στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης στη Νέα Υόρκη και πάλι μαζί με την Zahara, τη Shiloh, τον Maddox και τον Pax αλλά χωρίς τα δίδυμα.

Δεν είναι λίγοι μάλιστα εκείνοι που υποστηρίζουν πως στη μάχη για το διαζύγιο με τον Brad Pitt, η Jolie αποφάσισε να εκθέσει τα παιδιά της περισσότερο, κάτι που απέφευγε και απέτρεπε και τον Pitt να κάνει.

Δες τις φωτογραφίες παρακάτω