Amy Winehouse: Είμαι καλά και σας έρχομαι!

Amy Winehouse: Είμαι καλά και σας έρχομαι!

Η διάσημη τραγουδίστρια ανυπομονεί για τη εμφάνιση της στην Αθήνα.

Παρά τις φήμες που την θέλουν κλεισμένη σε κέντρο αποτοξίνωσης για ακόμη μία φορά, η Amy Winehouse δηλώνει καλά και έτοιμη να αρχίσει την περιοδεία της στην Ευρώπη και φυσικά και εδώ στην Ελλάδα, στα πλαίσια του Ejekt festival.

Η Amy βρέθηκε πριν από λίγες μέρες στην κλινική Priory του Λονδίνου για να αξιολογηθεί για την πορεία της τριετούς αποτοξίνωσής σης. Όλα πηγαίνουν υπέροχα και είναι έτοιμη να μας κάνει να τραγουδήσουμε μαζί της το «Back To Black» και όλα τα αυτά τα super hits που την έκαναν διάσημη.

Η εκπρόσωπος τύπου της Amy δήλωσε πως «Η Amy Winehouse ολοκλήρωσε την αξιολόγησή της στην κλινική Priory του Λονδίνου και θα συνεχίσει ως εξωτερικός ασθενής. Πλέον, η Amy αδημονεί να δώσει συναυλίες στην Ευρώπη αυτό το καλοκαίρι. Η Amy θα ήθελε να στείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους οπαδούς της για τα μηνύματα στήριξης που δεχόταν όλη την προηγούμενη εβδομάδα και ανυπομονεί να τους δει». Η διάσημη τραγουδίστρια είναι και επίσημα έξω, λοιπόν, για αυτό προετοιμαστείτε για την συναυλία που έρχεται γιατί έχει σκοπό να τα δώσει όλα.

Εισιτήρια θα βρείτε στα Public και στο Tickethouse της Αθήνας αλλά και της Θεσσαλονίκης, στην τιμή των 50 ευρώ

http://www.ticketarena.gr/

Την ημέρα του φεστιβάλ θα βρείτε εισιτήρια στα ταμεία στην τιμή των 55 ευρώ.