Τα αστεία τελείωσαν: Η Khloe Kardashian και τα σχέδια της για την κηδεμονία της True

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Τα αστεία τελείωσαν: Η Khloe Kardashian και τα σχέδια της για την κηδεμονία της True

Αυτό δεν το περιμέναμε


Ο χωρισμός της Khloe Kardashian από τον Tristan Thompson είναι ένα γεγονός και μια πραγματικότητα πια, όσο περίεργο και αν σου φαίνεται. Και αφού η reality star μας έχει δείξει ξεκάθαρα, μετά και την τελευταία της εμφάνιση, πως δεν ενδιαφέρεται πια για εκείνον, σειρά έχει πάρει η κηδεμονία της True.

Μία πηγή κοντά στην Khloe ανέφερε στο HollywoodLife πως ο Tristan δεν έχει ζητήσει να δει την μικρή μετά τον χωρισμό του με τη star και η Khloe δεν σκοπεύει να κάνει κάτι για αυτό. Όταν ο μπασκετμπολίστας, κατά τη διάρκεια του All Star, βρέθηκε στο Los Angeles η Khloe τον εκλιπαρούσε να πάει να δει την κόρη του, με εκείνον να μην κάνει κάποια ιδιαίτερη κίνηση. Oops.

H 34χρονη αποφάσισε πως όχι μόνο δεν θα πάει την μικρή να τη δει αλλά θα κάνει και αίτηση, προκειμένου να αναλάβει την πλήρη κηδεμονία της True. Κατά κάποιον τρόπο βέβαια και τώρα αυτό συμβαίνει, αλλά σκοπεύει να ακολουθήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες. Άλλωστε εκείνος ταξιδεύει αρκετά με την ομάδα, οπότε θα είναι διπλά δύσκολο να μεγαλώνει ένα παιδί.







Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr