P.S. I Love You: Ουρλιάζουμε γιατί έρχεται το sequel της μεγαλύτερης ιστορίας αγάπης ever

Πατούλια Κατερίνα
P.S. I Love You: Ουρλιάζουμε γιατί έρχεται το sequel της μεγαλύτερης ιστορίας αγάπης ever

Δηλώνουμε απλά ενθουσιασμένες

Στα 21 της χρόνια η συγγραφέας Cecelia Ahern έγραψε το πρώτο της βιβλίο με τίτλο Υ.Γ Σ’αγαπώ ή όπως το ξέρει όλος ο κόσμος P.S. I Love You.

Το βιβλίο που έγινε αμέσως διεθνές best seller και μεταφέρθηκε με επιτυχία στον κινηματογράφο το 2007, τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία του βιβλίου με πρωταγωνιστές την Hilary Swank και τον Gerard Butler μας έκανε να πλαντάξουμε στο κλάμα.

Η ιστορία της Holly που βλέπει τον αγαπημένο της Gerry να φεύγει από τη ζωή από όγκο στον εγκέφαλο και να της αφήνει 10 γράμματα όπου όλα τελειώνουν με το υστερόγραφο «Σ’ αγαπώ», έκαναν εκατομμύρια γυναικών να πιστέψουν και πάλι στην αγάπη.



Και να, που 15 χρόνια μετά το πρώτο βιβλίο, η συγγραφέας αποκαλύπτει πως βρίσκεται στα σκαριά και το sequel!

«Έχω σπουδαία νέα, Έγραψα το sequel του PS I LOVE YOU και θα έχει τίτλο POSTSCRIPT ενώ θα βγει στα βιβλιοπωλεία της Βρετανίας και Ιρλανδίας στις 19 Σεπτεμβρίου», έγραψε η Cecilia που συνέχισε γράφοντας:

«Ελπίζω να υποδεχτείτε ξανά τη Holly και τον Gerry και η ανάγνωση να είναι για σας όσο σημαντική ήταν και για μένα».



Το Υ.Γ Σ’αγαπώ έχει πουλήσει 25 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, έχει μεταφραστεί σε 30 γλώσσες και το sequel έχει περίπου τον ίδιο τίτλο, καθώς το POSTSCRIPT είναι η πλήρης λέξη του P.S.