Το διάγραμμα για την προσωπική ζωή του Leonardo Di Caprio φανέρωσε κάτι απίθανο

Πατούλια Κατερίνα
Το διάγραμμα για την προσωπική ζωή του Leonardo Di Caprio φανέρωσε κάτι απίθανο

Διάγραμμα έγιναν οι σχέσεις του Leonardo

Ο Leonardo Di Caprio έφτασε αισίως τα 44 χρόνια του, παραμένει εργένης και μάλιστα περιζήτητος και υπάρχει κάτι ακόμα εξαιρετικό σχετικά με την προσωπική του ζωή που ένα διάγραμμα αποκάλυψε.

Το reddit λοιπόν, δημιούργησε ένα διάγραμμα της προσωπικής ζωής του Leonardo, το οποίο φανέρωσε ούτε λίγο ούτε πολύ πως οι γυναίκες με τις οποίες έχει κάνει δεσμό ποτέ δεν ξεπερνούσαν την ηλικία των 25 ετών.

Στο διάγραμμα βλέπουμε 8 γνωστές σχέσεις του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού, με νεότερη την Gisele Bundchen, η οποία ήταν μόλις 18 (εκείνος 25) όταν ξεκίνησαν να βγαίνουν το 1999 και χώρισαν το 2004.

Ο χρήστης TrustLittleBrother που δημιούργησε το διάγραμμα, το οποίο έχει γίνει viral πια, έδειξε πως η μέση ηλικία γυναίκας που προτιμά ο Leonardo είναι τα 22,9 έτη.

Από τις μεγαλύτερες σε ηλικία ήταν το μοντέλο Bar Refaeli με την έβγαιναν από όταν εκείνη ήταν 25 ετών, η Nina Agdal με την οποία χώρισαν το 2017, και το μοντέλο Kelly Rohrbach με την οποία έβγαιναν το 2015.

Αυτή τη στιγμή ο Leo βγαίνει με την Camila Morrone, η οποία είναι 21 ετών και στο διάγραμμα τονίζεται πως ο ηθοποιός αγαπά και τις ξανθιές και τα μοντέλα με μερικές εξαιρέσεις μόνο.

Δες το διάγραμμα παρακάτω