Τι ακριβώς θα γίνει με την επιμέλεια της κόρης της Khloe Kardashian μετά το χωρισμό από τον Tristan

Πατούλια Κατερίνα
Τι ακριβώς θα γίνει με την επιμέλεια της κόρης της Khloe Kardashian μετά το χωρισμό από τον Tristan

Αυτό το νέο σίγουρα δεν θα αρέσει στην Angelina

Ο χωρισμός της Khloe Kardashian και του Τristan Thompson είναι πλέον γεγονός και η κόρη του ζευγαριού, True που σε έναν μήνα περίπου θα γίνει ενός έτους, έχει μπει στο επίκεντρο.

Σύφμωνα με το Hollywood Life, η 34χρονη Κhloe, θέλει να κάνει ένα πλάνο, προτού μπει στη διαδικασία της οριστικής διεκδίκησης της πλήρης κηδεμονίας της κόρης της True.

Η μικρότερη Kardashian δεν έχει μιλήσει για το θέμα με τον Tristan, τουλάχιστον όχι για όλες τις λεπτομέρειες αλλά θέλει να μπορεί να μιλά μαζί του για ό,τι έχει να κάνει με την κόρη τους.

Ειδικά μετά το σκάνδαλο με την απιστία με την κολλητή της Kylie, Jordyn Woods, η κατάσταση ανάμεσα στην Khloe και τον Tristan είναι τραγική. Φήμες θέλουν την Khloe να ζητά την πλήρη κηδεμονία της True, μιας και ο μπασκετμπολίστας δεν εμφανίστηκε για να δει την κόρη του καθόλου αμέσως μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου στις 17 Φεβρουαρίου, ενώ και η Khloe δεν σκοπεύει να ταξιδέψει μέχρι το Cleverland για να βρεθούν κοντά πατέρας και κόρη.

Εν τω μεταξύ, η Κardashian θα απαιτήσει την πλήρη κηδεμονία της True για έναν λόγο ακόμα. Ο Tristan, ταξιδεύει πολύ συχνά για τους αγώνες της ομάδας του, κάτι που η ίδια δεν θεωρεί ιδανικό για την True.



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr