Η Stormi Webster βάφει την Kylie Jenner στο πιο χαριτωμένο βίντεο της ημέρας

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Stormi Webster βάφει την Kylie Jenner στο πιο χαριτωμένο βίντεο της ημέρας

Bonus: Η στιγμή που λέει «μαμά» είναι ό,τι καλύτερο

Τα βήματα της μαμάς της, Kylie Jenner, φαίνεται πως ακολουθεί η μικρή Stormi Jenner Webster, η οποία στα νέα βίντεο που ανέβασε η reality star στο Instagram account της, έχει ήδη αρχίσει να ασχολείται με τα καλλυντικά και το make up. Και προφανώς όχι, δεν εννοούμε πως η ενός έτους κόρη της 21χρονης βάφεται, αλλά ξέρει πολύ καλά πως να βάφει τη μαμά της. Ή τουλάχιστον προσπαθεί.


https://www.instagram.com/p/Bu7UK98Hq5c

Όπως θα είδες (αν δεν είδες ρίξε μια ματιά παρακάτω) η Kylie Jenner ανέβασε κάποια stories στα οποία ετοιμαζόταν για μια βραδινή έξοδο με τις αδερφές της, και όσο της έφτιαχναν τα μαλλιά, η Stormi επιμελούταν το μακιγιάζ της. Στα stories που ανέβηκαν βλέπουμε τη μικρούλα με ένα πινέλο στην αγκαλιά της μαμάς της, ενώ εξίσου αξιολάτρευτη ήταν όταν είπε «μαμά», αλλά και «bye» όταν χτύπησε το κουδούνι.


https://www.instagram.com/p/Bu7Znctg8Gt


https://www.instagram.com/p/Bu7aIzEgrFv

Η Kylie Jenner πάντως πρέπει να ενθουσιάστηκε ιδιαίτερα όταν η μικρή της είπε «μαμά» και ας ήταν η πρώτη της λέξη «μπαμπά» πριν από μερικούς μήνες. Δεν ξέρουμε αν η Stormi θα κάνει καριέρα σαν make-up artist, είναι όμως μια γλύκα σε αυτά τα βίντεο.


https://www.instagram.com/p/BqVRB6OHjsc

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr