Ποια παίκτρια του GNTM πάει Eurovision;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ποια παίκτρια του GNTM πάει Eurovision;

Μπορείς να μαντέψεις;

Αν είσαι γνήσια Eurovision fan τότε σίγουρα θα έχεις ακούσει ήδη τόσο το τραγούδι «Better Love» της Katerine Duska που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο φετινό διαγωνισμό, όσο και το «Replay» της Τάμτα, που θα διαγωνιστεί για την Κύπρο. Ήσουν όμως αρκετά παρατηρητική ώστε να δεις ότι μία παίκτρια του Greece’s Next Top Model συμμετέχει στο video clip για το τραγούδι της Κύπρου;

Μπορεί πλέον να μην έχουμε GNTM, όμως τα κορίτσια που πέρασαν από το σπίτι αυτούς τους μήνες που πέρασαν, εξακολουθούμε να τα βλέπουμε. Ο λόγος εδώ για την Άννα Τσακουρίδου, η οποία μπορεί να μην κατάφερε να μπει στη τελική πεντάδα των top models, διέγραψε όμως μία πάρα πολύ καλή πορεία μέσα στο σπίτι του reality μοντέλων.


https://www.instagram.com/p/Bu6xhHQIWpQ

Τώρα πρωταγωνιστεί στο video clip του «Replay» με την Τάμτα και είναι πραγματικά καλή σε αυτό. Αν θέλεις κι εσύ να τη δεις, μπορείς είτε να δεις το videoclip στο YouTube, είτε να μπεις στο Instagram account της Άννας και να δεις εκεί τις αναρτήσεις της. Πλέον, το μόνο που απομένει είναι να δούμε αν η τραγουδίστρια θα χρησιμοποιήσει και το ίδιο μπαλέτο στη σκηνή της Eurovision.



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr