Το Τατουάζ: Τροχαίο για την Όλγα και η ασυγχώρητη πράξη της

Το Τατουάζ: Τροχαίο για την Όλγα και η ασυγχώρητη πράξη της

Ανατροπή, επίσης, και για την κατάσταση της εγκυμοσύνης της Άννας. 

Στο χθεσινό επεισόδιο του «Τατουάζ» είδες την Άννα να λέει με θυμό στον Άλεξ πως ο γάμος τους τελειώνει αφού εκείνος θεωρεί πως του λέει ψέματα γύρω από την εγκυμοσύνη της. Επίσης, η Αμαλία έπεσε σε κώμα και η Άννα θύμωσε με όλους όσους της το έκρυψαν.



Τι θα γίνει όμως στο αποψινό επεισόδιο;

Η πιθανότητα κάποιας γυναικολογικής επιπλοκής της Άννας τρομάζει τον Αλέξανδρο πολύ και αμέσως γίνεται προστατευτικός μαζί της. Η Αθηνά, αφού έχει ακούσει την Ειρήνη και τους πονηρούς σκοπούς της, την αναγκάζει να κάνει στροφή 180 μοιρών σε ό,τι αφορά τον Σέκερη! Εν τω μεταξύ ο Σωκράτης συνεχίζει την έρευνα και ανακαλύπτει νέα πράγματα για τον Ορφέα. Η αστυνομία κάνει έφοδο στα σπίτια στελεχών της παιδικής πορνογραφίας και ανταλλάσσει πυρά με τους κακοποιούς. Η Μαργκώ φτάνει στα όριά της με τη Νικόλ και της μιλά με απότομο και επιθετικό τρόπο! Η Αθηνά με τον Νικόλα ερευνούν την υπόθεση του Τόνυ μαζί και φτάνουν πιο κοντά στην αλήθεια. Ο Σέκερης μαθαίνει όλη την αλήθεια για την Αμαλία και πέφτει από τα σύννεφα. Παράλληλα, η Όλγα οδηγεί μεθυσμένη, χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και τρακάρει!



Ο Σέκερης ενημερώνεται για την κατάσταση της υγείας της Αμαλίας και τρέχει κοντά της. Ο Σωκράτης λέει στην Ελένη πως θα σταματήσει να ψάχνει για ενοχοποιητικά στοιχεία κατά του Ορφέα, αλλά συνεχίζει τις έρευνες στο κρυφό σπίτι. Ο Χάρης πολιορκεί την Αφροδίτη κι άθελά του αρχίζει να την ερωτεύεται πραγματικά. Η Αθηνά ψάχνει για πληροφορίες σχετικά με το εμπόριο όπλων κι επιβεβαιώνει στον Νικόλα πως ο Πέτρος ήταν ο μυστικός σύνδεσμος της Γιούροπολ. Η Χριστίνα συνειδητοποιεί πως ο Ορφέας έπαψε να παίρνει τα χάπια του. Ο Νικόλας δέχεται ένα απροσδόκητο τηλεφώνημα που θα ξαναβάλει σε τροχιά την έρευνά του.. Η Όλγα, μες στο μεθύσι της, κάνει κάτι ασυγχώρητο για άλλη μία φορά...