H Kate Middleton έγινε ξαφνικά πολύ φιλική με την Meghan και οι ειδικοί έχουν άποψη γι' αυτό

Πατούλια Κατερίνα
H Kate Middleton έγινε ξαφνικά πολύ φιλική με την Meghan και οι ειδικοί έχουν άποψη γι' αυτό

Τι συνέβη ξαφνικά και οι δύο δούκισσες έγιναν ξαφνικά τόσο αγαπημένες

Η πρόσφατη εμφάνιση της Kate Middleton με την Meghan Markle στην ημέρα που ήταν αφιερωμένη για την Κοινοπολιτεία ήταν πραγματικά μια έκπληξη. Γελάκια, μια σφιχτή αγκαλιά κι ένα δημόσιο φιλί και στα δύο μάγουλα ανάμεσα στις δύο συζύγους του πρίγκιπα William και Harry, το οποίο οι ειδικοί μελέτησαν και κατέληξαν.

Η σφιχτή αγκαλιά ήταν συμφωνημένη!

Η royal ειδικός Katie Nicholl, συγγραφέας του βιβλίου "Harry and Meghan: Life, Loss and Love" μίλησε στο Vanity Fair όπου εξήγησε πως η κίνηση αυτή, της Kate Middleton ήταν πέρα για πέρα προγραμματισμένη.

Σύμφωνα μάλιστα με πηγή από το παλάτι, η Kate έκανε αυτή την ασυνήθιστη κίνηση ηθελημένα με σκοπό να δείξει στα μίντια και κατ’ επέκταση στον κόσμο, πόσο αγαπημένες είναι με την Markle, θέλοντας να βάλει ένα τέλος στην φημολογία της κόντρας.

Άλλοι ειδικοί του royal ρεπορτάζ αναφέρουν πως αυτή είναι η τελευταία προγραμματισμένη επίσημη εμφάνιση της Markle πριν την γέννηση του πρώτου της παιδιού και η Middleton ήθελε την τελευταία αυτή φορά να δείξει πως όλα είναι κάτι παραπάνω από καλά μεταξύ τους.

Το Entertainment Tonight ανέφερε στο ρεπορτάζ του πάντως, πως όλη αυτή η αγάπη και τρυφερότητα ανάμεσα στις 37χρονες δούκισσες ήταν συμφωνημένη και από τις δύο πλευρές, γιατί κατάλαβαν πως η κόντρα δεν ευνοεί καμία από τις δύο.



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr