Ξέρουμε που θα γεννήσει η Meghan Markle και ιδού η απόδειξη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ξέρουμε που θα γεννήσει η Meghan Markle και ιδού η απόδειξη

Αλλαγή πλάνων για τη γέννηση του νέου royal μέλους

Η φημολογία για το που θα γεννήσει η Meghan Markle ήταν μεγάλη, και ακόμη υπάρχουν κάποιες ενστάσεις για το μαιευτήριο που θα φιλοξενήσει τη δούκισσα του Sussex. Τα αρχικά δημοσιεύματα ανέφεραν πως εκείνη είχε αποκλείσει το διάσημο Lindo Wing στο νοσοκομείο St. Mary’s όπου έφερε στον κόσμο τα παιδιά της η Kate Middleton, όμως τώρα νέα στοιχεία δείχνουν πως τελικά θα ακολουθήσουν τα βήματά τους.

Και πώς βγήκε αυτό το συμπέρασμα θα μάθεις ευθύς. Τον Νοέμβρη που μας πέρασε πηγές ανέφεραν στο Vanity Fair πως η Meghan ήθελε μια διαφορετική εμπερία για την πρώτη της εγκυμοσύνη από εκείνη που είχε ο William και η Kate και γι’ αυτό με τον Harry εξέταζαν τις επιλογές τους.

Μιας και οι δυο τους έχουν μετακομίσει στο Windsor στο Frogmore Cottage η Meghan ήθελε να γεννήσει στο νοσοκομείο Frimley Park στο Surrey, που είναι 7 μίλια πιο κοντά από το Lindo Wing. Μια άλλη εναλλακτική ήταν το νοσοκομείο για γυναίκες και παιδιά Portland στο Λονδίνο, όπου γεννήθηκαν οι πριγκίπισσες Βεατρίκη και Ευγενία. Ωστόσο τελικά, όλα δείχνουν πως η Meghan θα γεννήσει στο Lindo και αυτό γιατί σύμφωνα με μια πηγή της The Telegraph, ζητήθηκε από το προσωπικό του Lindo να μην πάρει άδεια μέσα στον Απρίλιο.

Όλοι θεωρούν πως αυτό γίνεται λόγω του νέου βασιλικού μέλους που θα έρθει στον κόσμο, ωστόσο κανείς δεν επιβεβαιώνει τίποτα. Για να δούμε, θα ισχύσει αυτό;

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr