Ο Tristan Thompson είχε γενέθλια, αλλά έφαγε το κράξιμο της ζωής του

Ο Tristan Thompson είχε γενέθλια, αλλά έφαγε το κράξιμο της ζωής του

Και όχι και τόσο άδικα

Έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από τότε που μάθαμε για το σκάνδαλο απιστίας του Tristan Thompson (το δεύτερο στη σειρά) εις βάρος της Khloe Kardashian με την κολλητή της αδερφής της, Jordyn Woods. Και μπορεί η νεαρή star να μας είπε τη δική της πλευρά για ό,τι συνέβη, δεν έχουμε ακούσει όμως ούτε τον μπασκετμπολίστα, ούτε την ίδια την Khloe.

Η 34χρονη Kardashian δείχνει ωστόσο να μην ενδιαφέρεται πια τόσο για τον Tristan και να έχει αφήσει πίσω της ό,τι έχει συμβεί. Ή τουλάχιστον αυτό προσπαθεί να περάσει, ακόμη και αν δεν τα καταφέρνει καλά. Το θέμα εδώ ωστόσο τώρα δεν είναι η Khloe, αλλά ο Tristan και τα γενέθλιά του.

Ο μπασκετμπολίστας έγινε 28 στις 13 Μαρτίου, όμως τα σχόλια που έλαβε δεν ήταν ό,τι καλύτερο. Μπορεί ο ίδιος να έχει απενεργοποιήσει τα σχόλια στο Instagram account του, δεν ισχύει όμως το ίδιο και για το account των Cavaliers. Η ομάδα του του ευχήθηκε χρόνια πολλά και οι χρήστες έκαναν πάρτι κάτω από την ανάρτηση αυτή.

Όσα σχόλια γέμισαν την ανάρτηση δεν είχαν καμία απολύτως σχέση με ευχές, αντιθέτως πετούσαν σπόντες σχετικά με το σκάνδαλο με την Jordyn Woods και την Khloe Kardashian. Στη gallery παρακάτω θα δεις όλα όσα του έγραψαν.