Tι τρέχει ανάμεσά τους; Η απάντηση της Khloe Kardashian στο «πονηρό» σχόλιο του Scott Disick

Tι τρέχει ανάμεσά τους; Η απάντηση της Khloe Kardashian στο «πονηρό» σχόλιο του Scott Disick

Είναι τελικά μόνο φίλοι;

Μπορεί η Khloe Kardashian να μην περνάει και την πιο εύκολη περίοδο της ζωής της μετά τη δεύτερη απιστία του πατέρα της κόρης της, Tristan Thompson, όμως ο πρώην της αδερφής της, Kourtney, Scott Disick, δεν μπορούσε να το αφήσει έτσι. Οι δυο τους φαίνονται να έχουν έρθει πολύ κοντά τα τελευταία χρόνια και να έχουν δημιουργήσει μία ιδιαίτερα στενή σχέση, περνώντας καλά και στηρίζοντας ο ένας τον άλλον.

Πριν λίγες μέρες, όμως, ο Scott ανέβασε μία φωτογραφία της Khloe στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram κι έγραψε δίπλα:

«Περίμενα όλη την εβδομάδα για το ποστάρω αυτό #wcw (woman crush wednesday)»

Οι followers του έσπευσαν να ερμηνεύσουν την κατάσταση με πιο ερωτικό τρόπο, όμως, πηγή ανέφερε χαρακτηριστικά στο Hollywood Life:

«Η Khloe σοκαρίστηκε με το Instagram post του Scott. Δεν είχε καμία ιδέα ότι σκόπευε να το ποστάρει. Την έκανε να χαμογελάσει και νιώσει ωραία, που αυτός ήταν ο σκοπός.Ο Scott είναι ένας από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές της Khloe μετά από όλα τα σχετικά με τον Tristan και τη Jordyn. Και με αυτόν τον τρόπο εκλαμβάνει το post η Khloe».

Το ίδιο Μέσο αναφέρει ότι άλλη πηγή είπε:

«Ο Tristan πιστεύει ότι ο Scott φλερτάρει με την Khloe, κάτι που είχε παρατηρήσει από την πρώτη φορά που είδε τον Scott και την Khloe μαζί»

Ποιός ξέρει τι συμβαίνει τελικά ανάμεσα στους δύο...