Δε θα πιστέψεις πώς είναι και τι δουλειά κάνει σήμερα η «Σόφη» του «Dolce Vita»

Δε θα πιστέψεις πώς είναι και τι δουλειά κάνει σήμερα η «Σόφη» του «Dolce Vita»

Η ηθοποιός έχει αλλάξει πλέον καριέρα κι εμφάνιση

Η σειρά «Dolce Vita» που προβαλλόταν στην ελληνική τηλεόραση από το 1995 μέχρι το 1997, σε σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Ρήγα, ήταν μία από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές παραγωγές που κατάφεραν να μπουν στις καρδιές και στα σπίτια των θεατών. Οι ηθοποιοί που υποδύθηκαν τους διάσημους χαρακτήρες της σειράς αγαπήθηκαν από τον κόσμο και, ειδικά συγκεκριμένους, τους αναπολούμε μέχρι σήμερα για το ταπεραμέντο και τις εύστοχες ατάκες τους.

Μία από αυτές είναι και η Γαλήνη Τσεβά ή αλλιώς η τηλεοπτική «Σόφη», η γραμματέας της «Χριστίνας». Σήμερα, όμως, η Γαλήνη δε βρίσκεται στον χώρο της υποκριτικής, αλλά πλέον είναι DJ, με το όνομα «DJ Galida», κι εμφανίζεται σε μαγαζιά σε όλη την Ελλάδα.

Η καριέρα της δε φαίνεται να είναι το μόνο πράγμα που έχει αλλάξει για την πρώην ηθοποιό, αφού κι εξωτερικά έχει επιλέξει ένα διαφορετικό look. Τα άλλοτε σκουρόχρωμα και πυκνά μαλλιά της έχουν αντικατασταθεί από μία πιο γκρι απόχρωση και σε περισσότερο ίσιο στυλ.

Δες μερικές από τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει η ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στη gallery που ακολουθεί.