Το πιστοποιητικό θανάτου του Perry και η αλήθεια για την τελευταία του κατοικία

Πατούλια Κατερίνα
Το πιστοποιητικό θανάτου του Perry και η αλήθεια για την τελευταία του κατοικία

Τι ακριβώς απέγινε το σώμα του ηθοποιού μετά το θάνατό του;

Στη δημοσιότητα από το TMZ δόθηκε το πιστοποιητικό θανάτου του ηθοποιού Luke Perry, όπου και αναγράφεται πως ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή μετά από οξύ εγκεφαλικό επεισόδιο. Ο γόης από τα Χτυποκάρδια στο Beverly Hills, αποτεφρώθηκε και οι στάχτες του σκορπίστηκαν στην φάρμα που είχε αγοράσει στη δεκαετία του 90 στο Tennessee.

Στο επίσημο έγγραφο θανάτου, αναφέρεται πως το σώμα του ηθοποιού μεταφέρθηκε στο Dickson όπου έγινε και η κηδεία του και πιθανολογείται πως η οικογένεια του άτυχου Perry μετέφερε την τέφρα στην αγαπημένη φάρμα του ηθοποιού.



Το εν λόγω κτήμα αγοράστηκε από τον Luke το 1995, όταν πρωταγωνιστούσε στην ταινία "8 Seconds" όπου και υποδυόταν έναν επαγγελματία αναβάτη του ροντέο και έτσι μετά την επαφή του με την φύση, αποφάσισε να αποκτήσει και το δικό του ράντζο.

Ο Perry έμενε περιστασιακά εκεί αλλά ήταν το αγαπημένο του μέρος για να απομακρυνθεί και να ησυχάσει.

Ο ηθοποιός που πέθανε από εγκεφαλικό επεισόδιο μόλις στα 52 του χρόνια, φέρεται να μην επανήλθε ποτέ μετά το συμβάν, ενώ στην δημοσιότητα δόθηκε τις τελευταίες ημέρες και το ηχητικό ντοκουμέντο από τη γυναίκα που καλούσε το 166 (911 στις ΗΠΑ) σε βοήθεια. Εν το μεταξύ, στη δημοσιότητα δόθηκε και το προσκλητήριο για το γάμο του ηθοποιού που θα λάμβανε χώρα στις 17 Αυγούστου 2019.