Σίσσυ Χρηστίδου: Η αποκάλυψη για την μητρότητα και την άτυχη εγκυμοσύνη

Σίσσυ Χρηστίδου: Η αποκάλυψη για την μητρότητα και την άτυχη εγκυμοσύνη

Οι αποκαλύψεις της Χρηστίδου

Το πρωί του Σαββάτου 16 Μαρτίου, στη διάρκεια της εκπομπής Έλα Χαμογέλα, προβλήθηκε ένα βίντεο από το εξωτερικό με έναν μπαμπά που πήγε μαζί με την κόρη του να παρακολουθήσει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, με εκείνον να καταλήγει τελικά να βάζει μια παιδική ταινία στο κινητό για να απολαύσει τον αγώνα ανενόχλητος.

Εκεί, η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε μια αποκάλυψη για την μητρότητα και για όσα έλεγε για άλλες μαμάδες προτού γίνει η ίδια μητέρα και είπε χαρακτηριστικά:

«Το έχω κάνει στο σούπερ μάρκετ, σε μία δύσκολη στιγμή, οπότε δεν μπορώ να τον κατηγορήσω. Θέλω, όμως, να σας πω ότι πριν γίνω μαμά, πάρα πολλές φορές ασκούσα έντονη κριτική σε άλλες μαμάδες. Έλεγα, καλά ρε παιδί μου τι κάνει, τι μάνα είναι αυτή» και άλλα τέτοια. Πρόσφατα, όταν ήμασταν στο αεροδρόμιο πέτυχα μία μαμά που το ένα παιδί ούρλιαζε και το άλλο το κράταγε με το ένα χέρι επειδή έκλαιγε. Παλιά θα έλεγα «πως το κρατάει έτσι το παιδί» και τώρα ήθελα να πάω να την πάρω αγκαλιά και να της πω είμαι εδώ για σένα».



Σε άλλο σημείο της εκπομπής, η Σίσσυ μαζί με τους συνεργάτες της σχολίασε ένα απόσπασμα από το Power of Love, όπου ένας παίκτης αποκάλυπτε το μωρό που είχε χάσει πρώην σύντροφός του σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Λίγο αργότερα, η Χρηστίδου αναφέρθηκε σε όλα τα ζευγάρια που αντιμετωπίζουν μια τόσο δύσκολη κατάσταση, όπως την είχε βιώσει και η ίδια:

«Δεν το είδα το συγκεκριμένο απόσπασμα αλλά με συγκινεί πάρα πολύ γιατί ταυτίζομαι με αυτή την ιστορία. Πολύ δύσκολη ιστορία. Σκέψου τώρα ότι είναι και ο άντρας και τον έχει αγγίξει τόσο πολύ. Στον πέμπτο μήνα έχεις μπει σε μια διαδικασία, περιμένεις το μωρό, έχεις ετοιμάσει κάποια πράγματα. Πολύ δύσκολες καταστάσεις και κρίμα που και το ζευγάρι δεν μπόρεσε να στηρίξει ο ένας τον άλλο και να συνεχίσουν».