O George Clooney ξαναχτυπά: Η αποκάλυψη για τον Κάρολο και την Meghan με τον Harry

Πατούλια Κατερίνα
O George Clooney ξαναχτυπά: Η αποκάλυψη για τον Κάρολο και την Meghan με τον Harry

Νέα σχόλια για την Meghan και τον Harry, τον Κάρολο και τα δίδυμα παιδιά του

Ο George Clooney ξαναχτυπά ένα μήνα μετά τις δηλώσεις στήριξης για τη Μeghan Markle, με μια συνέντευξη με πολλές αποκαλύψεις σε πρωινό σόου του Λονδίνου.

Ο Clooney εμφανίστηκε στο Good Morning Britain κι έκανε μεγάλες αποκαλύψεις για την Meghan, τον Harry, τον πρίγκιπα Κάρολο αλλά και τα δίδυμα παιδιά του Alexander και Ella.

O 57χρονος Clooney αναφέρθηκε για ακόμα μια φορά στην Markle και υπερασπίστηκε την δούκισσα και πάλι τονίζοντας πως μιλάμε για μια καλή, έξυπνη και υπέροχη νέα γυναίκα, την οποία θα υπερασπιζόταν ξανά και ξανά:

«Έχω δει τι μπορούν να κάνουν τα Μέσα και πως μπορούν να διαστρεβλώσουν την εικόνα σου και μου φάνηκε άδικο το πώς φέρονταν στην Meghan χωρίς να έχει κάνει τίποτα κακό, απλά ζούσε τη ζωή της. Η Meghan είναι μια καλή νέα γυναίκα και σας διαβεβαιώ πως αγαπιούνται πολύ με τον Harry και είναι ένα υπέροχο ζευγάρι. Η Meghan υπήρξε ηθοποιός και ξέρει πως να τα βγάζει πέρα με τα μίντια, απλά είπα ότι κάποιοι χαρακτηρισμοί ήταν άδικοι».

Ο Clooney είχε υποστηρίξει τον περασμένο μήνα πως ο τρόπος με τον οποίο τα Μέσα κάλυπταν την διαμάχη της Markle με τον πατέρα της Thomas, του θύμισε τον τρόπο που ο Τύπος κυνηγούσε την πριγκίπισσα Diana και είχε καταλήξει με την φράση: «Όλοι ξέρουμε πως τέλειωσε το κυνηγητό αυτό».



Και δεν ήταν μόνο η Meghan για την οποία ο Clooney έκανε αποκαλύψεις, μιας και ο ηθοποιός και η σύζυγός του Amal ήταν καλεσμένοι του πρίγκιπα Κάρολου στο Παλάτι την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο Clooney αποκάλυψε μάλιστα πως ο Κάρολος έκανε τρέλες, ανέβηκε και χόρεψε πάνω στα τραπέζια και παραξένεψε και τον Clooney με την συμπεριφορά του σε μια βραδιά που τραγούδησε ο Tom Jones και όλοι πέρασαν υπέροχα.

Όσο για τα δίδυμα παιδιά του, Έlla και Alexander, ο Clooney αποκάλυψε πως ο γιος του λατρεύει να κάνει πως οδηγά και η κόρη του αγαπά το τραγούδι ενώ δεν δίστασε να παραδεχτεί με ειλικρίνεια:

«Αλλάζω πάνω και μένω πολλά βράδια ξύπνιος. Είμαι 57, αρκετά μεγάλος και δεν πίστευα ποτέ πως θα γινόμουν μπαμπάς αλλά γνώρισα αυτή την υπέροχη γυναίκα. Αλλάζω πάνω για να κάνω και προπόνηση, σε δέκα χρόνια το πολύ θα πρέπει να αλλάζω πάνες στον εαυτό μου».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr