Meghan Markle: Oι αρνητικές κριτικές και η αποστομωτική της απάντηση σε αυτές

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Meghan Markle: Oι αρνητικές κριτικές και η αποστομωτική της απάντηση σε αυτές

Η δήλωση που περιμέναμε καιρό

Εδώ και σχεδόν έναν χρόνο που η Meghan Markle είναι παντρεμένη με τον πρίγκιπα Harry δέχεται ολοένα και περισσότερο αρνητική κριτική, ενώ δεν είναι λίγα όσα έχουν γίνει με την οικογένειά της και τον πατέρα της. Και η απορία που είχαμε τόσους μήνες ήταν πως αντιδρά η δούκισσα του Sussex, σε όλη αυτή την αρνητική ενέργεια και την παραφιλολογία γύρω από το όνομά της.

Και η απάντηση αυτή μπορεί να άργησε κάπως, όμως τελικά τη μάθαμε. Την ημέρα της γιορτής της Γυναίκας (πριν από περίπου δύο εβδομάδες) η Meghan Markle συμμετείχε σε μία συζήτηση ως αντιπρόεδρος της Commonwealth Trust, και μεταξύ άλλων απάντησε και στο πώς διαχειρίζεται όλη αυτή την αρνητικότητα.

Η απάντησή της; Αν μη τι άλλο αποστομωτική. «Η προσωπική μου απόφαση δεν είναι να τροφοδοτήσω την αρνητικότητα. Και μου είναι δύσκολο, επειδή δεν είμαι μέρος αυτού του γεγονότος. Δεν τα κοιτάζω, συγνώμη όχι. Η επιλογή μου είναι να διαβάζω το The Economist. Εστίασε την ενέργειά σου σε κάτι που σου αρέσει και όχι στα πράγματα που ίσως σε ενοχλούν», είπε η Meghan Markle.



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr