«Ανοιχτός γάμος» για τη Jennifer Lopez και τον Alex Rodriguez;

«Ανοιχτός γάμος» για τη Jennifer Lopez και τον Alex Rodriguez;

Οι πληροφορίες που τους θέλουν να μην έχουν αποκλειστική σχέση

H Jennifer Aniston και ο Alex Rodriguez είναι ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή στη showbiz, αλλά κι ένα ζευγάρι που ο κόσμος θαυμάζει για το πόσο ταιριαστό φαίνεται να είναι. Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και δύο χρόνια και οι όσες φωτογραφίες έχουμε δει μέχρι στιγμής τους δείχνουν να περνάνε υπέροχα μαζί. Στις 10 Μαρτίου, μάλιστα, η τραγουδίστρια ανέβασε μία φωτογραφία από το μονόπετρο που της έδωσε ο καλός της για τον αρραβώνα τους, ενώ πριν από περίπου μία εβδομάδα δημοσίευσε και τη φωτογραφία, όπου ο Alex της κάνει πρόταση γάμου στην παραλία.

Πρόσφατα, όμως, κυκλοφόρησαν κάποιες πληροφορίες ότι το διάσημο ζευγάρι επεξεργάζεται το ενδεχόμενο ενός πιο «ανοιχτού γάμου». Αυτή η πεποίθηση βασίστηκε στους ισχυρισμούς του πρώην παίκτη του baseball, Jose Canseco, ότι ο A-Rod απάτησε τη JLo με την πρώην σύζυγό του, Jessica Canseco.

Συγκεκριμένα το NW, σχολιάζοντας το γεγονός, ανέφερε ότι άνθρωποι φερόμενοι ως «κοντινές πηγές» τους είπαν ότι η διάσημη σταρ σκέφτεται το ενδεχόμενο κάποιας συμφωνίας, ώστε ο μέλλων σύζυγός της να μπορεί να βλέπει άλλες γυναίκες παράλληλα με εκείνη.

Αυτό δε φαίνεται να είναι μία είδηση που ευσταθεί. Η λεγόμενη «πηγή» του site δεν έχει αποκαλυφθεί, ενώ το Us Weekly ανέφερε την προηγούμενη εβδομάδα ότι οι κατηγορίες για απάτη δεν ισχύουν κι ότι είναι προϊόν κακεντρέχειας και προσωπικής κόντρας με τον Rodriguez, και ότι η Jennifer εμπιστεύεται τον αρραβωνιαστικό της.

Επομένως, οι φήμες περί «ανοιχτού γάμου» δε δείχνουν να έχουν βάση.