Ο πραγματικός λόγος για τον οποίο ο Cristiano Ronaldo παράτησε την Irina Shayk το 2015

Ο πραγματικός λόγος για τον οποίο ο Cristiano Ronaldo παράτησε την Irina Shayk το 2015

Και όμως αυτό συνέβη

Η Irina Shayk και ο Cristiano Ronaldo ήταν ένα από τα πιο sexy ζευγάρια στο χώρο της ξένης showbiz και ο χωρισμός τους το μακρινό πια 2015 αν μη τι άλλο, στεναχώρησε αρκετούς. Sexy αυτός, πανέμορφη εκείνη, έκαναν ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι. Μπορεί πια και οι δύο να έχουν φτιάξει τη ζωή τους με διαφορετικούς ανθρώπους και να είναι πολύ ευτυχισμένοι, όμως το ερωτηματικό στο γιατί ο ποδοσφαιριστής την παράτησε, μας απασχολεί ακόμη.

Ο πραγματικός λόγος λοιπόν του χωρισμού τους σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν το γεγονός πως δεν σεβάστηκε τη μητέρα του. Το βίντεο που δημιουργήθηκε συγκεντρώνοντας όλη την ιστορία του ζευγαριού, αναφέρει, πως η Irina αρνήθηκε να πάει στο πάρτι γενεθλίων της μητέρας του ποδοσφαιριστή και αυτό ήταν κάτι που έφερε την οριστική ρήξη στη σχέση τους.

Επιπλέον άτομο του κοντινού περιβάλλοντος του Cristiano, αναφέρει στο βίντεο, πως εκείνη δεν θεωρούσε την Irina την ιδανική γυναίκα για τον γιο της και πως ήθελε κάποια που θα μπορούσε να είναι μαμά για τον Cristiano Jr., τον γιο του ποδοσφαιριστή.

Εν έτη 2019 πάντως, τόσο η Irina, όσο και ο Cristiano φαίνονται να είναι απόλυτα ικανοποιημένοι και ευτυχισμένοι με τη ζωή τους.



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr