Αυτές είναι οι top επιλογές του Harry και της Meghan για το όνομα του μωρού τους

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτές είναι οι top επιλογές του Harry και της Meghan για το όνομα του μωρού τους

Σε ποιο ποντάρεις;

Καθώς η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry ετοιμάζονται να υποδεχτούν το πρώτο τους παιδάκι σε λίγες εβδομάδες, τα γραφεία πιθανοτήτων προβλέπουν πως θα ονομάσει το ζευγάρι το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας. Σε περίπτωση που δεν έχεις ενημερωθεί ακόμη ή δεν έχεις διαβάσει, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex θα καλωσορίσουν το πρώτο τους παιδάκι κάπου μέσα στον Απρίλιο.

Οι διάσημοι και αποκλειστικοί παίκτες αποδόσεων Fitzdares αποκαλύπτουν τις φερόμενες κορυφαίες επιλογές για το μωρό του royal ζευγαριού. Μέχρι στιγμής, είναι άγνωστο αν το βασιλικό μωρό είναι αγοράκι ή κοριτσάκι, ωστόσο στο πρώτο baby shower στη Νέα Υόρκη το δώρο της Abigail Spencer αποκάλυψε πως μάλλον είναι αγόρι. Επιπλέον πηγή ανέφερε στο Cosmopolitan πριν από μερικές εβδομάδες, πως ο Harry και η Meghan έχουν αποκαλύψει στους φίλους τους πως περιμένουν αγόρι.

Παίρνοντας αυτό ως δεδομένο λοιπόν, τα πρακτορεία στοιχημάτων έδωσαν 5 αγορίστικα ονόματα που είναι και τα πιο πιθανά για το νέο μέλος. Στην 5η θέση βρίσκεται το όνομα Nicholas (απόδοση 10/1), ενώ από την τέταρτη θέση κι έπειτα τα ονόματα είναι τα εξής:

4. Albert (6/1)
3. Philip (6/1)
2. Arthur (3/1)
1. Alexander (2/1)



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr