A-Rod & Jennifer Lopez: Η πρώην σύζυγος του Alex μιλάει πρώτη φορά για τον αρραβώνα του

Νάνσυ Μητσοστέργιου
A-Rod & Jennifer Lopez: Η πρώην σύζυγος του Alex μιλάει πρώτη φορά για τον αρραβώνα του

«Έσπασε» τη σιωπή της

Πριν από δέκα περίπου μέρες η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez μας αποκάλυψαν μέσω Instagram πως αρραβωνιάστηκαν και πώς σύντομα –μάλλον- θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Και μπορεί μερικά 24ωρα μετά να κυκλοφόρησαν φήμες απιστίας του A-Rod προς τη Jennifer Lopez, η sexy Λατίνα όμως ανέφερε πως δεν δίνει σημασία σε τέτοια θέματα, και πως δεν την ενδιαφέρει τι λένε οι κακές γλώσσες.

Στις 17 Μαρτίου, η Cynthia Scurtis, πρώην σύζυγος του Alex Rodriguez, απαθανατίστηκε σε βόλτα με τη δύο ετών κόρη της, Camilla, την οποία έχει κάνει με τον αρραβωνιαστικό της Angel Oscar και οι ρεπόρτερ τη ρώτησαν για τον αρραβώνα του πρώην συζύγου της. «Είμαι χαρούμενη γι’ αυτούς», είπε στο RadarOnline, δείχνοντας ελαφρώς ενοχλημένη. «Δεν έχω να κάνω κάποιο άλλο σχόλιο να κάνω πέρα από αυτό».

Η φαινομενική ενόχληση της Cynthia δεν αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη αν λάβουμε υπόψη μας τις δύσκολες στιγμές που είχει περάσει με τον Alex τα τελευταία χρόνια. Το πρώην ζευγάρι ήταν παντρεμένο από το 2002 μέχρι το 2008, όταν εκείνη κατέθεσε αίτηση διαζυγίου ισχυριζόμενη απιστία και κακή συμπεριφορά.