Θυμάσαι τη Lucy Camden από το 7th Heaven; Ανακοίνωσε κάτι τραγικό

Θυμάσαι τη Lucy Camden από το 7th Heaven; Ανακοίνωσε κάτι τραγικό

Μας στεναχώρησε πάρα πολύ

Το 7th Heaven ήταν μία από τις σειρές που μας άρεσε πάρα πολύ και βλέπαμε φανατικά όταν ήμασταν παιδιά. Είχαμε ταυτιστεί με τους χαρακτήρες όντας στην παιδική- εφηβική μας ηλικία και κάπως κρυφά είχαμε ερωτευτεί τον μεγάλο γιο της οικογένειας, Matt. Η Jessica Biel έγινε επίσης γνωστή μέσα από αυτή τη σειρά, ενώ τη δική της «πλάκα» είχε και η Lucy.

Η Lucy Camden ή αλλιώς Beverley Mitchell, είναι πλέον 38 ετών κι εκτός του ότι δεν έχει αλλάξει καθόλου, έκανε μια ανακοίνωση στο Instagram account της, που πραγματικά μας στεναχώρησε πολύ. Η 38χρονη ηθοποιός ανέβασε στο Instagram account της δύο αναρτήσεις, στις οποίες έγραφε πόσο στεναχωρημένη και καταβεβλημένη είναι, από την απώλεια που είχε πριν από τέσσερις μήνες.

Η Beverley το Νοέμβριο που μας πέρασε η 38χρονη είχε μία αποβολή όντας έγκυος σε δίδυμα και ακόμη δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει αυτή την τραγική απώλεια. Η ηθοποιός και ο σύζυγός της Michael Cameron έχουν ακόμη δύο παιδιά, την 5 ετών Kenzie και τον 4 ετών Hutton, όμως η απώλεια αυτή σημάδεψε το ζευγάρι. Η ίδια η Beverley στην ανάρτησή της έγραψε πως ο σύζυγός της την έχει βοηθήσει πολύ να σταθεί στα πόδια της, όμως ακόμη είναι νωπό το τραύμα.

Είναι πραγματικό τραγικό και στενάχωρο γεγονός μία αποβολή, όμως το ζευγάρι παίρνει δύναμη από τα δύο του παιδάκια και συνεχίζει.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr