4 μήνες μετά τον χωρισμό και η Paris Hilton ήδη βρήκε αντικαταστάτη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
4 μήνες μετά τον χωρισμό και η Paris Hilton ήδη βρήκε αντικαταστάτη

Ή τουλάχιστον αυτό μας έδωσε να καταλάβουμε

Ήταν 21 Νοεμβρίου όταν μάθαμε πως η Paris Hilton και ο Chris Zylka όχι μόνο δεν θα παντρευόντουσαν το Φθινόπωρο όπως γνωρίζαμε, αλλά είχαν χωρίσει και αρκετούς μήνες πιο πριν. Και τέσσερις μήνες η 38χρονη κληρονόμος φαίνεται να βρήκε και πάλι τον έρωτα, στα μάτια ενός πολύ όμορφου νεαρού.

Ο λόγος για τον Jack Whitehall, με τον οποίο η Paris φαίνεται να φλέρταρε μέσω Instagram. Αν η Paris προσπαθούσε να τραβήξει την προσοχή του Jack, τότε μάλλον αυτό δούλεψε, γιατί πήγε και σχολίασε κάτω από όλες τις πρόσφατες φωτογραφίες του που ανέβηκαν τον Μάρτιο μια φλόγα, η οποία κάλλιστα θα μπορούσε να μεταφραστεί πως τον βρίσκει πολύ «hot». Και δεν έμεινε σε αυτό μόνο, έβαλε γελαστές φατσούλες, αλλά και καρδιές, αποδεικνύοντας μας πως το ενδιαφέρον της δεν είναι μόνο φιλικό.

Ο Jack ανταπέδωσε όλη αυτή την Instagram-ική αγάπη, κάνοντας τη follow, αλλά και κάνοντας like σε μία φωτογραφία που τη δείχνει να στριφογυρίζει γύρω από έναν στύλο του pole dance. Η φωτογραφία της αυτή ήταν από το birthday party της Paris πραγματοποιήθηκε στις 16 Μαρτίου. Επιπλέον πηγές αναφέρουν πως ο 30χρονος ηθοποιός ήταν και στο πάρτι της παρών, ενώ αναφέρεται πως την άκουσαν να λέει πως βρίσκει τον Jack πανέμορφο, λαμπερό και ξεκαρδιστικό.

Πιστεύεις κι εσύ πως ένας έρωτας μόλις γεννήθηκε;



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr