Έγκυος στο δεύτερο παιδί της η Kylie Jenner; Η φωτό που πυροδότησε τις φήμες

Έγκυος στο δεύτερο παιδί της η Kylie Jenner; Η φωτό που πυροδότησε τις φήμες

Είναι ξανά έγκυος;

Οι fan της Kylie Jenner υποπτεύονται πως η reality star μάλλον είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, έπειτα από φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram account της. Επιπλέον οι πληροφορίες αναφέρουν πως το γεγονός αυτό προδόθηκε από την ίδια τη Stormi, η οποία τελευταία κάνει κάτι που μάλλον μαρτυρά τη δεύτερη εγκυμοσύνη της μαμάς της.

Η Kylie Jenner ανέβασε στο Instagram account της μια φωτογραφία, στην οποία με τα χέρια της καλύπτει την κοιλιά της, αφήνοντας έτσι τους fans της να υποθέσουν πως μάλλον περιμένει παιδί. «Αυτή είναι η τρίτη φωτογραφία που ανεβάζεις κρατώντας την κοιλιά σου κα θα αρχίσω να υποπτεύομαι πως είσαι έγκυος», έγραψε ένας fan, ενώ ένας άλλος σχολίασε: «είσαι και πάλι έγκυος;».

Επιπλέον οι θεωρίες συνομωσίας περί εγκυμοσύνης, εντάθηκαν όταν η Kylie ανέβασε μια φωτογραφία με τη Stormi, η οποία ήταν κολλημένη πάνω της, γράφοντας: «Το μωρό μου είναι κολλημένο πάνω μου σαν κόλλα τις τελευταίες μέρες», με τα σχόλια φυσικά να αναφέρουν: «Αυτό σημαίνει πως είσαι έγκυος. Όταν τα παιδιά προσκολλώνται στη μαμά τους, σημαίνει πως είσαι έγκυος. Τα παιδιά το διαισθάνονται».


https://www.instagram.com/p/BvItRnWHfxn

Και κάπως έτσι γεννιούνται και πάλι οι υποψίες για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της Kylie.