Είναι ο Tristan Thompson και η Khloe Kardashian ένα βήμα πριν την επανασύνδεση;

Είναι ο Tristan Thompson και η Khloe Kardashian ένα βήμα πριν την επανασύνδεση;

Αρνούμαστε να το πιστέψουμε

Μετά από όλα όσα συνέβησαν ανάμεσα στον Tristan Thompson, την Khloe Kardashian και την πέτρα του σκανδάλου, Jordyn Woods, το τελευταίο πράγμα που θα περιμέναμε ποτέ να ακούσουμε είναι μια επανασύνδεση ανάμεσά τους. Θα έμοιαζε τουλάχιστον με κακόγουστο αστείο όλο αυτό, όμως κάποια νέα δημοσιεύματα αυτό αφήνουν να εννοηθεί.

Για την ακρίβεια αναφέρουν πως ο μπασκετμπολίστας είναι αυτός που έχει προσεγγίσει εκ νέου την Khloe Kardashian και προσπαθεί να την κερδίσει πίσω με κάθε τρόπο. Η ομάδα του Tristan δεν τα πήγε πολύ καλά αυτή τη σεζόν χωρίς τον Lebron James, οπότε με το που τελειώσει με τις υποχρεώσεις της ομάδας του θα έχει πάρα πολύ ελεύθερο χρόνο, τον οποίο σκοπεύει να εκμεταλλευτεί προς όφελος δικό του και της Khloe.

Ο στόχος του είναι να καταφέρει να την πάρει και να πάνε μαζί οι δυο τους ένα ρομαντικό ταξίδι. Θέλει να της δείξει πόσο πολύ λυπάται και θα κάνει ό,τι χρειαστεί. Ελπίζουμε η Khloe αυτή τη φορά να μην υποκύψει και να μην επηρεαστεί και φυσικά να του δώσει «τα παπούτσια στο χέρι».



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr