Το Τατουάζ: Ο Τόνυ θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον «χειρότερο εφιάλτη» του

Το Τατουάζ: Ο Τόνυ θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον «χειρότερο εφιάλτη» του

Θα ξεσκεπάσει η Πιλάρ την Μαργκώ Νίβεν στο επόμενο επεισόδιο του «Τατουάζ»;

Θες να μάθεις από σήμερα τι θα γίνει στο επεισόδιο της Δευτέρας στο «Τατουάζ»; Έχουμε όλες τις πληροφορίες εμείς εδώ για σένα.

Η Πιλάρ εκβιάζει ανοιχτά τη Μαργκώ πως αν δεν της δώσει όσα της χρωστάει θα μιλήσει για όσα ξέρει σχετικά με τα όπλα, αλλά η Μαργκώ δεν θορυβείται από τις απειλές της. Η Αμαλία βρίσκει σιγά σιγά τον παλιό καλό της εαυτό, γεγονός που ενισχύεται και από την εμφάνιση του Σέκερη στο Λονδίνο. Ο Σωκράτης προσπαθεί να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο, αλλά κανένας συνδυασμός δεν είναι ο σωστός. Την ίδια ώρα, ο Ορφέας έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Αντώνη και του μιλά για τη δίκη του, που πλησιάζει. Ο Αλέξανδρος και η Άννα πάνε στα Μετέωρα και το κλίμα ανάμεσα στην Όλγα και τον Αλέξανδρο είναι τεταμένο. Η Βέρα δέχεται μια δελεαστική επαγγελματική πρόταση, όνειρο ζωής για εκείνη. Η Πιλάρ επισκέπτεται τον Νικόλα με σκοπό να μιλήσει για όλους και για όλα και οι πληροφορίες που του δίνει τον αφήνουν άφωνο.



Η Πιλάρ δίνει σημαντικές πληροφορίες, για το εμπόριο όπλων, στον Νικόλα και του επιβεβαιώνει το γεγονός ότι και ο Τόνυ ήταν μπλεγμένος στις μεταφορές. Αυτό τον ξαφνιάζει πολύ και αποφασίζει να φτάσει αυτή την έρευνα μέχρι τέλους. Στο μεταξύ, ο Ορφέας στο ψυχιατρείο προσπαθεί να έρθει πιο κοντά με τον Αντώνη για κάθε ενδεχόμενο, ενώ ο Μάνος από την πλευρά του είναι απελπισμένος με την αλλοπρόσαλλη στάση του Ορφέα και τη βεβαιότητά του ότι θα αθωωθεί. Ο Σωκράτης κάνει ακόμα προσπάθειες να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο στο σπίτι του Ορφέα. Στα Μετέωρα, ο Αλέξανδρος και ο Στέφανος αγοράζουν μια έκταση καλλιέργειας τρούφας και είναι πολύ χαρούμενοι. Η Όλγα δεν σταματά να πιέζει τον Αλέξανδρο να της φέρει πίσω τη Λήδα. Εκείνος αρνείται και να το συζητήσει, περιμένοντας πρώτα από την Όλγα να δείξει σημάδια πλήρους αποχής από το αλκοόλ.

Το δικό μας σχόλιο; Ο Τόνυ έρχεται αντιμέτωπος με τον χειρότερο εφιάλτη του καθώς ο Νικόλας πλέον ξέρει την εμπλοκή του με το παράνομο εμπόριο.