Η Katie Holmes ήρθε στην Ελλάδα με την κόρη της: Η Suri είναι ίδια με τον μπαμπά της πια!

Πατούλια Κατερίνα
Η Katie Holmes ήρθε στην Ελλάδα με την κόρη της: Η Suri είναι ίδια με τον μπαμπά της πια!

Σχεδόν δεν το πήραμε χαμπάρι αλλά η χολιγουντιανή ηθοποιός Katie Holmes βρέθηκε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Μυτιλήνη.

Η 40χρονη πάλαι ποτέ σύζυγος του Tom Cruise μαζί με την 12χρονη κόρη της Suri επισκέφτηκαν τον καταυλισμό προσφύγων στην Μόρια και ο φακός συνέλαβε μητέρα και κόρη κατά την αναχώρησή τους από το νησί χθες (23/3/2019).
Η Katie που ξεπερνά το χωρισμό από τον ηθοποιό Jamie Foxx, βρέθηκε στο αεροδρόμιο της Αθήνας ενώ τα βλέμματα έπεσαν στην κόρη της η οποία όσο μεγαλώνει γίνεται κλώνος του διάσημου 56χρονου μπαμπά της.

Στη διάρκεια της διαμονής της στη Λέσβο, η Holmes δούλεψε εθελοντικά με άλλες γυναίκες σε διάφορα projects μέσα στον καταυλισμό προσφύγων ενώ η Suri έκανε μια σπάνια εμφάνιση στο Instagram της μαμάς της ποζάροντας μαζί με άλλα παιδιά.Η ίδια η ηθοποιός μοιράστηκε μια σειρά φωτογραφιών και έγραψε χαρακτηριστικά:

«Αγαπώ αυτές τις γυναίκες που γίναμε φίλες και συνεργαστήκαμε σε πολλά διαφορετικά projects την εβδομάδα αυτή. Είμαι ευγνώμων για την εμπειρία. Η ανθεκτικότητα αυτών των γυναικών είναι τόσο βαθιά και πραγματικά εμπνευσμένη και προσεύχομαι για πρόσφυγες παντού».

Δες όλες τις φωτογραφίες παρακάτω.

DPG Network