Η Αγγελική Ηλιάδη εξηγεί τι ακριβώς συμβαίνει με τον Σάββα Γκέντζογλου

Η Αγγελική Ηλιάδη εξηγεί τι ακριβώς συμβαίνει με τον Σάββα Γκέντζογλου

Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε για όλα

Μπορεί πριν από μερικές εβδομάδες η Αγγελική Ηλιάδη να παραδέχτηκε τον χωρισμό της από τον ποδοσφαιριστή Σάββα Γκέντζογλου, όμως πριν λίγες ημέρες δημοσίευσε ένα τρυφερό βίντεο στο Instagram με τον πατέρα του παιδιού της αγκαλιά με τον μικρό της γιο.

Κι επειδή πολλοί έσπευσαν να μιλήσουν για επανασύνδεση του ζευγαριού, η τραγουδίστρια βρέθηκε στην εκπομπή Όλα Λάθος, κι εξήγησε τι ακριβώς συμβαίνει με τον Σάββα. Όπως τόνισε η τραγουδίστρια ο χωρισμός ισχύει αλλά η ίδια χαίρεται πολύ τις στιγμές που ο γιος της είναι μαζί με τον μπαμπά του.


https://www.instagram.com/p/BvPa1XWo0_t

Όσο για τον χωρισμό, η Ηλιάδη παραδέχτηκε πως δεν ήταν η καλύτερη στιγμή για εκείνη αλλά εξήγησε πως δεν την ενδιαφέρει και δεν την πειράζει η φήμη πως ο Γκέντζογλου την άφησε για να κάνει δεσμό με τη Βίκυ Κάβουρα:

Υπάρχει άνθρωπος που χωρίζει και χαίρεται; Πάντα στηρίζω τις επιλογές μου, πάντα προσπαθώ για τις σχέσεις μου. Δεν με πειράζει το τι ακούγεται. Όταν ένας άνθρωπος είναι μόνος του πια, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στην προσωπική του ζωή.

Η Ηλιάδη μίλησε και για την απόφασή της να μπει στην πολιτική αλλά και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. Δες όσα είπε στο παρακάτω βίντεο.