Η διάσημη ηθοποιός ανέβασε το συγκινητικό βίντεο με τη γέννα της κόρης της στο σπίτι

Η διάσημη ηθοποιός ανέβασε το συγκινητικό βίντεο με τη γέννα της κόρης της στο σπίτι

Μία υπέροχη ανάρτηση από τη Χολιγουντιανή ηθοποιό

Αρκετές γυναίκες, τα τελευταία χρόνια, έχουν αρχίσει να ξαναεπιλέγουν τον πιο φυσικό τρόπο γέννας στο σπίτι, όταν -φυσικά- πληρούν τα κριτήρια για να αποφευχθούν οι κίνδυνοι που το συνοδεύουν (το βάρος του μωρού, όχι εγκυμοσύνη με δίδυμα, αιματολογικό ιστορικό, κ.α.). Οι celebrities δε θα μπορούσαν να μείνουν απέξω από αυτήν την «τάση» κι έτσι μεγάλα ονόματα της διεθνούς showbiz, όπως η Pamela Anderson, η Demi Moore, η Meryl Streep και η Julianne Moore, έχουν όλες δοκιμάσει αυτήν τη μέθοδο για τα παιδιά τους.

Άλλη μία διάσημη σταρ που ήρθε να προστεθεί στην παραπάνω λίστα είναι η Hilary Duff, γνωστή για τους ρόλους της σε ταινίες, όπως «A Cinderella Story», «Material Girls» και «Cheaper by the Dozen 2». Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram το βίντεο με τη γέννηση της κόρης της και το εξής συγκινητικό κείμενο:

«Αναρωτιόμουν για πολύ καιρό αν θα μοιραζόμουν ποτέ αυτό το βίντεο γιατί είναι εξαιρετικά προσωπικό… Ήταν απίστευτα όμορφο και έδωσε πολύ επιβράβευση (και σοκ) που μετά τη γέννηση της κόρης μου αγκαλιαστήκαμε. Στο μυαλό μου, μου αρέσει να πιστεύω ότι έλεγε ‘καλή δουλειά, μαμά’»

Στη συνέχεια του κειμένου εξέφρασε την ευγνωμοσύνη που νιώθει σα μαμά κι ευχήθηκε για τους πέντε μήνες που κλείνει η κόρης της.

«Νιώθω ευλογημένη για αυτήν τη γεμάτη ζωή και τους ανθρώπους μέσα σε αυτήν. Χαρούμενοι πέντε μήνες Banks»

https://www.instagram.com/p/BvcGu1lAu9a/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading