Η διάσημη ηθοποιός έχασε 18 κιλά και η αλλαγή της είναι απίστευτη

Η διάσημη ηθοποιός έχασε 18 κιλά και η αλλαγή της είναι απίστευτη

Προπονείται με έναν από τους πιο διάσημους celebrity trainers του Hollywood

Είναι διάσημη ηθοποιός του Hollywood με καταγωγή από την Αυστραλία, που έγινε γνωστή κυρίως για τους ρόλους της σε κωμικές ταινίες. Το βιογραφικό της περιλαμβάνει συμμετοχές σε παραγωγές, όπως «Ghost Rider», «Bachelorette», «What to Expect When You’re Expecting», «Pitch Perfect», «The Hustle», και πολλές άλλες. Το 2011, έγινε εκπρόσωπος της εταιρείας διαχείρισης κιλών και διατροφής «Jenny Craig», ενώ κάθε φορά που εμφανίζεται για συνεντεύξεις σε εκπομπές τη λατρεύουμε όλο και περισσότερο, χάρη στον ζεστό και προσφιλή χαρακτήρα της.

Ο λόγος για τη Rebel Wilson που το τελευταίο διάστημα δουλεύει σε συνεργασία με τον celebrity trainer, που έχει διατελέσει προπονητής μερικών από τους μεγαλύτερους stars που υπάρχουν σήμερα (Angelina Jolie, Jennifer Lopez, Kendall Jenner, Dakota Johnson, Khloe Kardashian).

Η ηθοποιός, λοιπόν, εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του θεατρικού έργου «Muriel’s Wedding: The Musical» στη Μελβούρνη φανερά αδυνατισμένη, έχοντας χάσει πάνω από 18 κιλά.

Η Wilson είχε βρεθεί στα πυρά του κόσμου, όταν σχολίασε σε συνέντευξή της σε εκπομπή ότι είναι η «πρώτη plus-size κοπέλα» που έχει πρωταγωνιστήσει σε rom-com, ενώ η Queen Latifah είχε ήδη κάνει εμφανίσεις στο συγκεκριμένο είδος ταινιών πριν από τη 39χρονη ηθοποιό. Η Rebel έσπευσε να σχολιάσει ότι οι κατηγορίες των ταινιών είναι ελαφρώς διαφορετικές και το γεγονός ότι οι άλλες ηθοποιοί δεν ήταν απαραίτητα plus-size την ώρα των γυρισμάτων, και κάπου εκεί το θέμα έληξε.

Δες τις φωτογραφίες με τη Wilson μετά την απώλεια βάρους.

https://www.instagram.com/p/BvWowp5BAlO/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

9